19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Spor Haberleri: Beşiktaş'tan dev imza!

Beşiktaş markalaşma yolunda adımlarına ve anlaşmalrına devam ediyor. Beşiktaş yönetimi bugün forma ve stad sponsoru olan iletişim devi Vodafone ile yeni bir anlaşma daha imzaladı!

21 Kasım 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Spor Haberleri: Beşiktaş'tan dev imza!
Beşiktaş büyük bir getiriyi imzaladı. Bu sefer ki gelir 20 Milyon TL!Vodafone Karakartal kapsamında imzalanan büyük proje bugün yapılan bir basın toplantısı ile taraftarlara sunuldu. 
 
Artık Vodafına GSM hattını kullanan Siyah Beyaz'lı taraftarlar eğer Beşiktaş için tanımlı olan 1-3 veya 5 TL'lik paketleri kullanırlarsa Beşiktaş Kulübü projeden 20 milyon TL gelir elde edecek.
 
Bunun için ise yapılması gereken işlem çok basit. Taraftarlar paketlerden seçtiklerini 1903'e gönderdiği an hem paket sahibi hem de kulübe para kazandırmış oluyorlar. Bu projede hedef 5 ayda 1 milyon kişiye ulaşmak 
 
Fotomaç'ın haberine göre Yapımı devam eden Vodafone Arena'da yapılan tanıtım toplantısına, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulüp yetkilileri, Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt ve Vodafone Türkiye yetkilileri katıldı.
Toplantıda, yapımı süren stat ile ilgili bilgilendirmeler yapılırken 'Vodafone Karakartal' programının detayları anlatıldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, tüm taraftarları bu yeni programa dahil olmalarını istedi ve stadyumu bir an evvel bitirip evlerine dönmek istediklerini söyledi.
 
Fikret Orman, "Ben ve arkadaşlarım göreve geldiğimizde böyle bir stadın hayali bile yoktu. Kulübün dünya kulübü olması için bunu düşündük ve yaptık. Dünyanın ilk 5 şehrinden birisi İstanbul ve burası da en güzel yeri. Duruşu olan bir camianın iyi yönetildiği takdirde Beşiktaş'In Avrupa'da kupalar kaldırabileceğini düşünüyorum. Bu da stat bitince olacak diye düşünüyorum. Bir an evvel evimize dönmek istiyoruz."diye konuştu. Fikret Orman, basketbolun da olacağı 10 bin kişilk bir spor merkezi kuracaklarını ve proje aşamasında olduğunu söyledi.
 
'Herkesi programa geçmeye davet ediyorum'
Orman, taraftarlara da çağrıda bulunarak, "Türkiye'deki işbirliğimizi büyütmeye devam etmekteyiz. Vodafone taraftar paketi ile mobil topluluk programının tanıtımını yapacağız. Taraftarlarımız kendi aralarında konuşmalarında sınırsız bir şekilde iletişim kurma ağına sahip olacaklar. Buna futbol takımımız oyuncuları ve diğer sporcularımız da dahil olacak. Eğer herkes bu programa geçerse kulübe katkıları kat kat artacak. Herkesi bu programa geçmeye davet ediyorum."dedi. Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt'de Beşiktaş taraftarının ruhu ile Vodafone'nun değerlerinin örtüştüğünü söyledi.
 
Öğüt, "Karakartal'ın yeni yuvasına hoş geldiniz. Geçtiğimiz yıl toplam 15 yıla yayılan ve 145 Milyon Dolar tutarında bir anlaşma yapmıştık. Bu stadyuma gelen taraftarlara her maç farklı avantajlar sunulacak. Akıllı stat için 10 Milyon Dolar'a yakın bir iletişim altyapısı kuruyoruz. Beşiktaş taraftarının kendine has bir ruhu var. Biz de bunun Vodafone değerleriyle örtüştüğünü düşünüyoruz. Bu taraftarın kulübü için neler yapabileceğini görüyoruz. Topluluk programı adı altında yaptığımız 'Vodafone Karakartal'projesiyle taraftarların kulübüne desteğini bir nevi desteklemiş oluyoruz."diye konuştu. Program, Vodafone Türkiye'nin Beşiktaş için hazırladığı kısa filmin gösterimi ile son buldu.