25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Ufuk Ceylan İstanbul Başakşehir'e transfer oldu

Galatasaray'da fazla forma şansı bulamadığını söyleyen Ufuk Ceylan yeni takımına imzayı attı

22 Temmuz 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Ufuk Ceylan İstanbul Başakşehir'e transfer oldu
Galatasaray’la sözleşmesinin sona ermesinin ardından İstanbul Başakşehir’le anlaşan kaleci Ufuk Ceylan, olgunluk dönemini yaşadığını ve artık oynayabileceği bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi.
 
Deneyimli kaleci, Galatasaray’dan ayrılma süreciyle ilgili ise şunları kaydetti: “Galatasaray’da çok özel ve çok güzel günler geçirdim. O günler için herkese çok teşekkür ediyorum. Sonuçta kontratım bitti ve böyle bir karar alındı. Bunun sonunda biz de kendi yolumuza baktık. Zaten oynama zamanımın geldiğini düşünüyorum. Galatasaray’da Muslera gibi iyi bir kaleci vardı. Forma şansı çok bulamadık. Onun için de daha çok oynayabileceğimi düşündüğüm İstanbul Başakşehir’i seçtim. Bundan dolayı da çok mutluyum. İnşallah önümüzde güzel günler var.”
 
“ABDULLAH AVCI BÜYÜK AVANTAJ”
 
Ufuk, lacivert-turunculu kulübün uzun vadeli projelere imza attığını belirterek, “Abdullah Hoca’nın başımızda olması büyük bir avantaj. Açık görüşlü ve başarılı bir teknik adam olduğunu düşünüyorum. Böyle olması da benim burayı tercih etmemde çok büyük etken oldu. Bu dönemi kendi adıma ‘olgunluk dönemi’ olarak adlandırıyorum. Burada en iyi şekilde performans gösteririm” değerlendirmesinde bulundu.
 
Yeni transferlerden kaleci Volkan Babacan ile sıkı bir rekabete girişeceklerini dile getiren Ufuk Ceylan, “Volkan ile milli takımların birçok kategorisinde beraberdik. Kendisiyle çok iyi arkadaşız. Rekabet her zaman iyidir. Kimin oynayacağına hocamız karar verecek. Bu da takıma katkı sağlayacak. Lig uzun bir maraton. Ben de bu maratonda elimden gelenin en iyisini yapacağım” şeklinde konuştu.