19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Vizyona giren İncir Reçeli 2 filmine yoğun ilgi gösterildi!

İncir Reçeli 2 geçen Cumartesi günü İzmir Optimum AVM’de seyirciyle buluştu. Halil Sezai’nin başrol oynadığı filme yoğun ilgi gösterildi. Filmin yapımcısı BKM Film olan film gösteriye girdi.

22 Ekim 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Vizyona giren İncir Reçeli 2 filmine yoğun ilgi gösterildi!
Halil Sezai'nin başrolünde oynadığı İncir Reçeli 2 filminin ekibi, geçtiğimiz cumartesi günü İzmir Optimum AVM'de seyirciyle buluştu. Filmi, İzmirlilerle izleyen ekibe yoğun ilgi vardı
 
BKM Film yapımı İncir Reçeli 2, vizyondaki ilk haftasonunu seyirciyle buluşarak geçirdi. Cuma günü vizyona giren filmin ekibi cumartesi günü İzmir Optimum Outlet, Cinemaximum sinemalarında filmi seyirciyle birlikte izledi. BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi tarafından düzenlenen seyircili gösterim çok yoğun ilgi gördü. Filmin yazarı ve yönetmeni Aytaç Ağırlar ile Barol oyuncuları Halil Sezai ve Şafak Pekdemir, kendilerini görmek isteyen İzmirlileri sahne üzerinden selamlayıp sorularını yanıtladılar. Aytaç Ağırlar, seyirci ilk filmde yapayalnız kalabalığa karışırken bıraktığı "Metin"in hayatına vam ettiğini görmek istediği için ikinci filmi çektiklerini anlattı. Halil Sezai ise "Metin" karakteri ile aşka bakış açılarının benzerlik gösterdiğini söyledi. Seyirci ile bol bol selfie çekilip imza dağıtılan organizasyon, filmin hep birlikte izlenmesi ve alkışlarla sona erdi. 
 
 
DEVAMI GELECEK 
 
Organizasyonu gerçekleştiren BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada; "İzmirlilerin İncir Reçeli 2 filmi galasına gösterdiği yoğun ilgiden çok mutluyuz. Kasım ayı içerisinde Gupse Özay'ın filmi "Deliha"nın İzmir galasında buluşmak istiyoruz" diye konuştu.
 
İncir Reçeli 2 Fragmanı: