19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

12 yıl sonra gelen rövanş

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile eşleşmesiyle birlikte ilginç bir durum ortaya çıkmış oldu.

15 Mart 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
12 yıl sonra gelen rövanş
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale en son 2001 yılında çıkma başarısını göstermişti. O dönem Lucescu’nun başında olduğu Galatasaray, yine Real Madrid ile karşılaşmış ve ilk maçı Ali Samiyen Stadyumu’nda 3-2 kazanmıştı. Sarı kırmızılı ekip rövanş maçında İspanya temsilcisi Real Madrid’e 3-0 mağlup olmuş ve Şampiyonlar Ligi’ne veda etmişti.

Bugünkü kura çekiminde Galatasaray, Real Madrid ile eşleşmesiyle birlikte 12 yıl sonra bir anlamda rövanş mücadelesine çıkacak. Bu açıdan bakıldığında Galatasaray-Real Madrid eşleşmesi farklı bir anlam daha taşımış olacak. / Stargazete.com

BURAK İLE RONALDO'NUN MÜCADELESİ

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile eşleşen Galatasaray'da Burak Yılmaz, rakibi Cristiano Ronaldo ile karşı karşıya gelecek.

Çeyrek finalde mücadele edecek olan Real Madrid ve Galatasaray maçında gözler Burak Yılmaz ve Cristiano Ronaldo'da olacak. 8 golle Devler Ligi'nin gol kralı olan iki futbolcunun mücadelesinde üstünlük kuran taraf, takımına yarı finale yükselme yolunda büyük katkı sağlayacak.