20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Akhisar'da eşitlik bozulmadı

15 Eylül 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Akhisar'da eşitlik bozulmadı

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Akhisar Belediyespor evinde Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmaya hızlı ataklarla başlayan ev sahibi ekip 9. dakikada Gekas ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra takımların karşılıklı atakları olmasına karşın ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve mücadelenin ilk yarısı 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Sivasspor 59. dakikada Aatif ile beraberliği yakaladı. Her iki takımda bu dakikadan sonra rakip kale önlerinde etkili olmaya başladı ve 90. dakikada Sivaspsor Aatif ile 2-1 öne geçti ancak 90+2'de Akhisar adına Gekas bir kez daha sahneye çıktı ve attığı golle maçın skorunu tayin etti.

Maçtan dakikalar

9. dakikada sol kanattan gelişen Akhisar Belediyespor atağında, Kenan Özer’in ceza sahasına yaptığı ortaya kafayla vuran Gekas, kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın üzerinden topu ağlarla buluşturdu: 1-0 

23. dakikada Cesare’nin kullandığı köşe vuruşunda, arka direkte bulunan Ümit Kurt’un kafa vuruşunda, kaleci Oğuz Dağlaroğlu topun ağlarla buluşmasına engel oldu. 

45. dakikada Sivasspor Cesare ile sol kanattan serbest vuruş kullandı. Serbest vuruşun devamında gelişen pozisyonda sağ kanattan tekrar Cesare’nin yaptığı ortada Batuhan Karadeniz topa kafayla vurdu. Bu oyuncunun vuruşunda top kalenin üzerinden dışarı gitti.