16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Alp Yalman, Prandelli kararını verdi

Galatasaray Başkan Adayı Alp Yalman, 'Prandelli ile ilgili bir kararım var! Bunu kendisiyle görüşünce açıklayacağım' dedi.

23 Ekim 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Alp Yalman, Prandelli kararını verdi
Galatasaray’da Cumartesi günü yapılacak başkanlık seçimine aday olan alp Yalman, Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gün Ortası programına katıldı.
 
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde dün gece aldığı 4-0’lık Borussia Dortmund yenilgisinin ardından Prandelli’nin yaptığı “Beni buraya gelme nedenim 4. yıldız. Hedefimiz lig olunca gelişerek şampiyonluğa doğru yol almamız gerekiyor” sözlerini “talihsiz” olaraka niteleyen Alp Yalman önemli açıklamalar yaptı.
 
“Prandelli’nin sadece  şampiyonluk için getirildiğini” sanmıyorum diyen Yalman, “Prandelli’nin bu açıklamaları talihsiz oldu. Galatasaray yarıştığı her yerde zirveyi hedefler” dedi.
 
KARARIMI VERDİM
 
Alp Yalman, başkan olmanız halinde Prandelli ile devam edecek misiniz sorusuna “Önce Prtandelli ile görüşeceğim. Ve ardından bir karar alacağız. Ben Prandelli ile ilgili karar vermiş olsam bile kendisiyle görüştükten sonra bir karar alacağız. Prandelli’ye de ileteceğim” diye yanıt verdi.