20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Amrabat en iyisi seçildi!

Malaga kulübü, resmi hesabı üzerinden taraftarlarına Rayo Vallecano maçında sahanın en iyisinin kim olduğunu sordu, cevap 'Nordin Amrabat' oldu

31 Ekim 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Amrabat en iyisi seçildi!

Galatasaray'dan kiralık olarak İspanya'nın Malaga takımının formasını giyen Nordin Amrabat, Rayo Vallecano’yu 4-0 mağlup ettikleri karşılaşmada sergilediği futbolla beğeni kazandı. İspanyol spor yazarlarının övgüyle bahsettiği oyuncuyu bir çok gazete de maçın en iyi isimlerinden bir tanesi olarak gösterdi.  

Malaga Kulübü de resmi internet sitesi üzerinde oyuncuya özel bir yer ayırdı. Twitter hesabı üzerinden 'Maçın adamı kim?' diye soran kulübün anketine katılan mavi-beyazlı taraftarlar Amrabat'ı bir numaraya yerleştirdi. Kulüp sonuçları haberleştirerek, "Malaga'nın MVP'si Amrabat" başlığıyla gelişmeyi duyurdu.

'Taraftar beni onurlandırdı'

Faslı futbolcunun Vallecano maçındaki güzel hareketlerini gösteren bir videoyu da haberle birlikte servis eden Malaga kulübü sonuçlar üzerine oyuncunun da görüşlerine başvurdu. Amrabat, "Malaga taraftarlarına beni buna layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Beni en değerli oyuncu seçmeleri büyük bir onur. Sıradaki Eibar maçı başta olmak üzere tüm maçlarda böyle bir performans ortaya koymanın hayalini kuruyorum. Umarım iyi bir sezon geçireceğiz ve sonunda layık olduğumuz yerde bitireceğiz" dedi.