24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Antalyaspor'da Korukır rotayı çizdi

Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, 'Orduspor karşısında oyunu rakip sahada tutmaya çalışacağız. İki takım da ofansif açıdan iyi oynuyor. Zevkli bir karşılaşma olacak. Deplasmanda alacağımız puanlar çok önemli' dedi.

16 Eylül 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Antalyaspor'da Korukır rotayı çizdi
PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor Teknik Direktörü  Engin Korukır, Orduspor karşılaşmasından puan ya da puanlarla döneceklerine  inandıklarını söyledi.
 
Korukır, AA muhabirine yaptığı açıklamada ligde sahalarındaki ilk  karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
 
Şanlıurfaspor karşısında 6 net gol pozisyon bulduklarını anlatan  Korukır, takımın tempolu bir oyun ortaya koyduğunu kaydetti. Korukır, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Orduspor maçına da aynı  ciddiyetle hazırlandıklarını dile getirerek, şöyle devam etti: "Önemli bir rakibe karşı oynayacağız. Orduspor karşısında oyunu rakip  sahada tutmaya çalışacağız. İki takım da ofansif açıdan iyi oynuyor. Zevkli bir  karşılaşma olacak. Deplasmanda alacağımız puanlar çok önemli."
 
Takımının 5-6'ncı haftalardan sonra daha iyi performans  sergileyeceğine inandığını ifade eden Korukır, futbolcuların çalışmalarından ve  kazanma isteklerinden memnun olduğunu söyledi.
 
Ligin ilk yarısının dengede gideceğine inandığını, bu yarıda alınacak  puanların çok önemli olduğuna işaret eden Korukır, şöyle konuştu: "Bu ligde kazanılan bir puan bile bazen şampiyonluk için önemli  olabiliyor. Sezon başında hedefimiz olan maç başı 1.80- 1.90 puan ortalamasıyla  ligi bitirmek istiyoruz. Hesaplarımızda şaşma olacağını düşünmüyorum. Kazanma  arzumuz ile Antalyaspor'u daha iyi yerlere taşımanın gayreti içerisinde olacağız.  Antalyasporluluk, şampiyonluk ruhunu yaşamalıyız. Teknik heyet bu ruhu ne kadar  yaşarsa futbolcular da aynı ruhu taşır. Bu ruhu sezon sonuna kadar yaşayıp  şampiyon olmak istiyoruz. Takım içinde aile olmak çok önemli. Ailenin parçaları  olan yönetim, teknik heyet, futbolcu ve personel ile inançlı bir şekilde yolumuza  devam edeceğiz."