26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Antalyaspor'da taraftara çağrı

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Kendiroğlu, 'Adana Demirspor deplasmanından galibiyetle dönüp önümüzü daha net görmek istiyoruz. Lider olduğumuz için rehavete kapılmıyoruz' dedi.

A.A23 Ekim 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Antalyaspor'da taraftara çağrı
PTT 1. Lig lideri Antalyaspor, Adana Demirspor  deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor.
 
Ligde 4 galibiyet ve 2 beraberliği bulunan Antalyaspor, teknik  direktör Engin Korukır yönetiminde hazırlıklarını tamamlayıp Adana'ya gitti.
 
Topladığı 14 puanla ligin zirvesinde bulunan kırmızı-beyazlılarda  sakatlıkları süren Diarra, Mehmet Sedef ve Emrah Başsan, Adanademirspor  karşısında takımdaki yerlerini alamayacak.
 
Kulüp basın sözcüsü İnanç Kendiroğlu, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, lider olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
 
Adana Demirspor'un ligin iddialı takımlarından biri olduğunu ifade  eden Kendiroğlu, "Çok güçlü bir takıma karşı mücadele vereceğiz. Adana Demirspor  deplasmanından galibiyetle dönüp önümüzü daha net görmek istiyoruz. Lider  olduğumuz için rehavete kapılmıyoruz" dedi. Her maça aynı ciddiyetle hazırlanıp galip gelmek için sahaya  çıktıklarını dile getiren Kendiroğlu, takımda her şeyin yolunda gittiğini  kaydetti.
 
Lider oldukları için rakiplerinin sahaya daha hırslı çıktığını  belirten Kendiroğlu, şöyle konuştu: "Böyle bir durumda en büyük destekçimiz taraftarlarımız. Takımımıza  her geçen gün artan bir ilgi var. Taraftarlarımızın yanımızda olması bizi yeni  başarılara tetikliyor. Ligde daha güçlü olmak için elimizden gelenin en iyisini  yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımızın da bizi yalnız bırakmamasını  istiyoruz."