26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Arda için ne G.Saray, ne F.Bahçe ne de...

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, şu ana kadar Galatasaray, Fenerbahçe ve Chelsea'den teklif almadıklarını açıkladı.

10 Haziran 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Arda için ne G.Saray, ne F.Bahçe ne de...
İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan için transfer iddiaları dinmek bilmiyor. Uzun bir süre Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündeminde olan Arda için son olarak Chelsea'nin devreye girdiği iddia edilmiş ve Atletico Madrid'in de Londra temsilcisinin teklifine sıcak bakabileceği belirtilmişti.

Arda Turan'ın transfer süreci hakkında Beyaz TV'ye açıklamalarda bulunan milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, "Arda Turan'ın Atletico Madrid ile iki yıllık daha sözleşmesi var, İspanya'da çok mutlu ve orada kalmak istiyor. Kulüp de kendisinden çok memnun ve önümüzdeki sezonda da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek" dedi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'den şu ana kadar teklif almadıklarını da dile getiren Bulut, "Arda için bize gelen bir teklif yok, ben de zaten kimseyle görüşmedim. Bir transfer görüşmesi yapılıyorsa zaten bunu saklayamazsınız. Arda ile yaptığımız kariyer planında Türkiye yok, Arda şayet Atletico Madrid'den ayrılacaksa başka bir ülkede oynamalı" şeklinde konuştu.