27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Aziz Yıldırım bombaladı: Kaçacak delik ararsınız...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

22 Ekim 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Aziz Yıldırım bombaladı: Kaçacak delik ararsınız...

İşte Aziz Yıldırım'ın açıklamaları;

Maç geçti artık Gençlerbirliği maçı hazırlıkları yapılıyor. Sonra öyle maçlar kaybettik ki 10 puandan 4 puana düşmüştü oradan geldik biz... Galatasaray, Trabzonspor deplasman maçlarıydı. Bizim oyuncu kendini attırdı, psikolojik olarak yediğimiz gole kırmızı kart haklı, Konyaspor maçındaki kırmızı kart haklı... Elle atılan goller oluyor, hakedilmeyen pozisyonlar yaratılıyor. Başkanlarının söylevleri var.

7 dakikada 3 sarı kart var. Emenike giriyor, devam diyip sarı kartı vermiyor. Biz de oyuncu atılınca onun arkadasına sığınıyorlar demesinler diye susuyoruz. Hakemlerin herkese eşit olması gerekiyor. Kuyt'a yapılan hareket kırmızı karttı ama göstermedi. Bruno Alves ve Bekir

Emenike'nin pozisyonu penaltı, Chedjou onu engelliyor. Ayağını koyunca Emenike ayağını kurtaramadı.

Stada gelemiyorlar artık. Basketbol ve voleybol maçlarına da giremeyecekler. 300-400 kişi toplanıp geliyorlar önemli değil bunlar. Sert tepki yaparım ben.. Amatör maçlarda rahatsız olmam ama futbol sahalarında olmaz.

Alves ile konuştum. 50 bin euro ceza vermedik. Bu haberleri size veriyor böyle bir şey olmadı. Hukukçular 30 bin euro 20 bin euro Bekir'e ceza verdik. Fenerbaahçe'ye zarar verenler cezasını çekecekler.

Geçen sene ikinci yarı başladı Sivas'a gittik mağlup olduk, Karabük'e gittik 3 yedik 5 bile olabilirdi. Onlar kazanıyorlar, biz onlarla oynuyoruz. Beşiktaş'ı yenip gelirsek geçen seneye göre daha iyi bir performans göstereceğiz.

Erkekçe dürüstçe yazmıyorsunuz, takım düştü. Bizim takım şampiyon oldu diye antrenman yapmadı. Burada ter idmanı sonra dağıldılar. 1,5 ay vardı 3 ay tatil vardı doğru düzgün çalışmadık. Çlaışmadan rayına oturmaz. Yine biz şampiyon olacağız. Fenerbahçe'nin ekonomik olarak büyümesi için çalışmalar yapıyoruz.

Aziz Yıldırım burada kaldığı sürece, antrenör gitmezse sene sonunu beklerim, iyi de kötü de olsa sezon sonuna kadar burada kalacak destek olurum. Duygusal, çok çalışıyor gereksiz şeyleri söylüyor. Bunları söylememesi lazım. Haddimizi bildik

Şerefli ve ahlaklı adamlar var onlar zannediyor ki onlara cevap vermeceğiz. Başkan bıraksın çok oldu diyorlar. Kendileri bıraksın. Gençlere bıraksınlar o baronlar kahvelerde lokantalarda sporu yönetmesinler. Bakın bir konuşurum kaçacak delik ararlar...

Yalan yazdığınız için ben sinirleniyorum yoksa güler yüzlüyüm ben...

Ben maçtan önce ve sonra hiç bir şekilde konuşma yapmadım. Gazetede yazılanlar yalandır. Tek çalıştığım konu 1 milyon üye... Hakemlerin yanlış yaptığında zaman onlar içinde TFF VE MHK...

"3 Temmuz"

3 Temmuz şike operasyonu değildir. Bu bir operasyondur. Şikeden dolayı statlardan syirci çekildi tam tersi statlar doluyor. 4 senedir Türk sporunda seyirci sorunu yoktu. Passolig o bu ben bunu söylemiyorum. Bir bankanın kredi kartı gibi oluyordu biz bunu istemedik e-bilet olur dedik. Bunlar 7 lira zaten. Buna göre anlaşma yaptık. 1.8 milyon dolar

"Alp Yalman'a teşekkürler"

Alp Yalman'a teşekkür ederim. Galatasaray camiasında dostlarımız olmuştur, seçim var konuşmak istemem, seçim sonrasında bu konuları konuşuruz. Kimseye zarar vermek istemem.

Kulüpleri birbiriyle kavga ettirmekten vazgeçin. Aklıselim olmamız gerekiyor. Çatı çökerse hepimiz altında kalırız.

Yabancı kuralı!

Aziz Yıldırım söylüyor diye karşı çıktılar. Bugün gelinen noktaya göre siz karar verin. Şu var, bir yere odaklanıyorsanız biz Avrupa gibi olacağız diyorsanız orada yapılan kurallar dün koyulmadı. Orada gelinen noktalardan doğru olanı görüp yapılması gerekiyor. Almanya 2000 senesinde çökmüştü şimdi nerede bunların incelenmesi lazım.

Aziz Yıldırım, Gökhan Gönül için, Telefonla programa katıldı ve cezası yedi.

Kartal, Almanya Futbol Federasyonu'da eğitim dairesinde çalışan Frank Wormuth'u istemesi ile ilgili soruya Yıldırım, "Ben bilmiyorum İsmail hoca bakıyor o işlere" diyerek cevap verdi.

Diego yavaş yavaş adapte olacaktır. 3 yıllık anlaşması var. Ben bugün kavga etmeyeceğim, kavga etmek için Mahmut Bey'le görüşün. Ben ceza yemeyeceğim. Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarında sahada ve soyunma odasında olacağım arkadaşlarımla birlikte...

Fenerbahçe Üniversitesi!

Kenan Evren 1 senedir fazladır başvuru yaptık üniversite açmak için ama bakıyorsunuz Beylerbeyinen aşşa iniyorum. Bilmemne üniversitesi, Nişantaşı'nda üniversite herkes kayıtlara başladı. Onlar üniversite açabiliyorda 25 milyon taraftarı olan Fenerbahçe neden açamıyor? Üniversite açılınca 1000-2000 kişi dolduramaz mı Fenerbahçe? Ekim ayı için randevu istedik, Kasım ayında müsait olurlarsa görüşeğiz. Fenerbahçe Spor Kulübü Üniversite yapamaz diyorlar.

Beşiktaş'a stat sitemi!

Beşiktaş Stat olayı bizde stadımızı yaptık. 4 tarafını yıktık tek tek yaptık. Rangers maçında maraton tribünü yıkıktı. Leverkusen ve Lyon maçları 0 puan çektik. Biz öyle istedik öyle yaptık. Kimseye stadını ver demedik. Beşiktaş Stat yapıyor, 20 bin dolar kullandık, kombine, bilet ve loca sattık. Biz kimseye en ufak bir söz söylemedik.

Koskoca İstanbul'da stat bulamıyoruz diyorsunuz. Ben hapisten çıkınca Fikret bey geldi stat işini konuştuk. Galatasaray ile anlaşma yap getir aynısını ben de imzalayacağım dedim. Bu sezon başında yine bir şeyler duymuşlar geldiler yine ikinci başkan ve Fikret beye söyledik. Planlama yapmıyorsan kimseyi suçlamaya hakkın yok yani... Sürekli Türkiye'de kendi parasıyla stat yapan tek kulüp Fenerbahçe'dir. Beni rahatsız ediyor bu konu, bana sormadan beni suçluyorsun bu böyle olmaz.

Olimpiyat'ta oynayacaksam bu şartları bilmem lazım bunun için kimseye sitem edemem bunu da belirtmiş olayım. Abdulah beyle tartışmadım ben müdürü görevden aldım. Müdür formalar satışa çıktığında görevinin başında değildi bizler 24 saat 100 bin liraya imza atabilme yetkisi vermişti Abdullah bey... Ben bir dostumu arkadaşımı yanımda çalışan bir insan için kırar mıyım? Benim kitabımda böyle şeyler yazmaz.

Son olarak takıma ve İsmail hocaya destek olun. İsmail hoca içimizden birisi...