26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Aziz Yıldırım harekete geçti! G.Saray maçında...

İsmail Kartal,Krasic, Yobo ve Cristian yüzünden lisansı çıkarılamayan Brezilyalı’yı Süper Kupa'da oynatmak istediğini yönetime iletti.

23 Ağustos 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Aziz Yıldırım harekete geçti! G.Saray maçında...
Aziz Yıldırım, Brezilyalı oyuncuyu G.Saray maçında sahada görmek için çalışmaları hızlandırdı
 
KADROSUNDAKİ yabancı oyuncularından kurtulamadığı için yeni transfer Diego Ribas'ın lisansını çıkaramayan F.Bahçe yönetimi pazartesi saat 17.00'ye kadar bu problemi çözecek. 
Hatta öyle ki teknik direktör İsmail Kartal taktik planlarını değiştirip, Sambacı'ya göre uyarladı. 
 
PAZARTESİ günü Süper Kupa’da G.Saray ile karşılaşacak olan F.Bahçe’de Diego’nun oynayıp oynamayacağı en merak edilen konu. Sakatlığı geçen ve önceki gün ilk kez takımla çalışmaya başlayan 10 numara için hem yönetim hem takım arkadaşları hem de teknik heyet “keşke oynasa” yorumunu yapıyor. 
 
YABANCI kontenjanından dolayı lisansı çıkmayan orta saha oyuncusu için Cristian, Yobo ve Krasic’in kendisine takım bulması şart. Şu ana kadarki girişimlerde ise Krasic haricindeki iki futbolcu aldıkları garanti paraya güvenerek işi ağırdan alıyor. Ancak başkan Aziz Yıldırım kendi aldığı oyuncusunu G.Saray maçında görmek istiyor. Diego’nun oynayabilmesi için pazartesi saat 17.00’ye kadar lisansın çıkması gerekiyor. Yıldırım artık işi sonlandırmak üzere.  
 
DIEGO'NUN sakatlığı da geçtiği için İsmail Kartal planlarını ilk kez yeni transfere göre yapmaya başladı. İdmanda Sow, Emenike ve Diego’yu bir arada oynatan Kartal, gol rekoruyla biten çalışmadan o kadar memnun kaldı ki taktiksel anlamda değişiklik yapmak zorunda kaldı. Bu isteğini yönetimle de paylaştı. 
 
BIYIĞINI ÇEKTİLER
 
BU arada attıkları gollerden dolayı çok sevinen Emenike ve Sow ise çift kale maç bittikten sonra soluğu Diego’nun yanında alarak takım arkadaşına sarıldı. Bıraktığı bıyıklarla imaj yapan Diego’nun bıyıklarını çeken iki oyuncu, “İdmanda bile olsa o kadar çok gol attık ki biz de şaşırdık. Maçlarda bize bu pasları atsan neler olur. İlk kez bu kadar güzel maç temposunda bir çift kale yaptık” itirafında bulundular. (Vatan)