16 Mayıs 2024 Perşembe / 9 Zilkade 1445

Aziz Yıldırım seçim sonrası konuşma yaptı

Aydınlar'ı kongrede mağlup eden Aziz Yıldırım, kongre sonunda yaptığı açıklamayla çok konuşulacağa benziyor...

3 Kasım 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Aziz Yıldırım seçim sonrası konuşma yaptı
6821 oyla yeniden Başkan seçilen Aziz Yıldırım açıklama yaptı.

Çok sert konuşan Yıldırım, özellikle 3 Temmuz sürecine vurgu yaptı.

İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN O KONUŞMASI...

Değerli Fenerbahçeliler, değerli kongre üyelerimiz, değerli dostlarım, gerçek Fenerbahçe'nin gerçek sahipleri.

Bugün burada bir seçim kongresi yapmadık. Yani olağanüstü kongredeki amaç, Fenerbahçe'nin 3 Temmuz'dan bu yana yaşadıklarının hesaplaşmasıydı. Kulüp içerisinde günlük yaşayanlarla gerçekte Fenerbahçeli olanların mücadelesiydi.

Fenerbahçe'ye ihanet edenlerle, Fenerbahçe için gerektiğinde hapse gidenler, darağacında olsak da son sözüm Fenerbahçe diyenlerin mücadelesiydi bu.

Fenerbahçe'nin 2011 yıllında şampiyon olduğu zaman Ankaragücü maçında Trabzon'a çalışanların karşı listede olduğu bir mücadele yaşadık bugün. Ve onlar bugün utanmadan buraya geldiler. Eğer onlar gerçek Fenerbahçeliyse bugün bu listelerde olmamaları ve buralara gelmemeleri lazımdı. Ama malesef onlar Fenerbahçeli değil, günlük yaşayan insanlardı.

Biz hepimiz Fenerbahçe yaşayan insanlardı. Biz hepimiz Fenerbahçe'nin neferleriyiz.

Bu sene sportif anlamda her branşta şampiyon olacağız. Ama yarın çıkıp demesinler, bunlar yine şike yapacak diye. Biz sporcularımızın, yöneticilerimizin, kongre üyelerimizin, basında bizi tutan 3-5 gazetecinin veya lehimizde yazanlar beraber bir tarih yazacağız bu sene. Hepinize teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum, iyi ki varsınız, iyi bugün burada tarihi yeniden yazdınız.