19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İbrahim Kızıl: Aziz Yıldırım zaten tam bu işin şeyi olmuş

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Fenerbahçe'ye 1-0 kaybettikleri maçın ardından Aziz Yıldırım ve maçın hakemine tepki gösterdi.

21 Eylül 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
İbrahim Kızıl: Aziz Yıldırım zaten tam bu işin şeyi olmuş
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Fenerbahçe'ye 1-0 kaybettikleri maçın ardından hakemlere ve sarı lacivertli kulübe yüklendi. Beyaz TV'ye konuşan Kızıl adeta bombaladı..
 
İşte İbrahim Kızıl'ın maç sonu değerlendirmesi; "Güzel kadrolar kurmuşlarsa illa böyle galip mi gelecek bu takımlar. Biz de galip gelmek için böyle mi yapalım? Futbolcular ne emek verdi, yazık günah! Hatır gönül işi ile işler yürümez. MHK başkanı ile konuştum, bana haksız bir şey vermeyin ama hakkımı yedirmeyin dedim. Şimdi lehimize vermediler, öyle değilse başkanlığı bırakırım". 
 
"Gizli eller var, futbolun içine ettiler. Ne zaman düzelecek bu futbol. Artık utanıyorum. Futbolun içinde olduğum için utanıyorum. Günah! Hakemler korkuyor, büyüklerin şamar oğlanı. Aziz Yıldırım zaten tam bu işin şeyi olmuş. Bir şey demek istemiyorum. Artık insanlar nefret ediyor futboldan. Benim başkan olduğum zaman hiçbir maça Aziz Yıldırım gelmedi. Bakın statlar da bomboş. Büyük takımların hali ortada, Galatasaray'ı da gördünüz, Fenerbahçe'nin de ondan farkı yok. Alan almış satan satmış aynı düzen, kime şikayet edelim".