20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Aziz Yıldırım'dan Alves'e: ''Yüzlerine nasıl baktın!''

Aziz Yıldırım, derbide kırmızı kart görüp yenilgiye sebep olan Alves'e 'Benim için bundan sonra bittin' diye seslendi. Portekizli oyuncuyu kulüp binasına çağırarak özel bir görüşme yapan Yıldırım, 'Hocanın, arkadaşlarının yüzüne nasıl baktın?' diye sordu. Hiçbir cevap veremeyen ve bileti kesilen Bruno Alves, sadece özür dileyerek toplantıyı terk etti

21 Ekim 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Aziz Yıldırım'dan Alves'e: ''Yüzlerine nasıl baktın!''
Galatasaray maçında kırmızı kart görerek şimşekleri üzerine çeken Bruno Alves için yolun sonu görünüyor. Başkan Aziz Yıldırım, sorumsuz hareketleriyle camianın tepkisine neden olan Portekizli oyuncunun biletini kesti. Fotomaç, dün öğlen saatlerinde Alves'i kulüp binasına çağıran Yıldırım'ın futbolcu ile görüşmesinin çok gizli detaylarına ulaştı. İşte başkan Yıldırım'ın, tercümanların bile giremediği toplantıda Portekizli'ye söylediği sözler: "Seni asla affetmeyeceğim. Hiç utanmıyor musun? Hocanın, arkadaşlarının yüzüne nasıl baktın? Hepimiz 4. yıldız için çalışıyoruz. Sen yaptığın saçma sapan bir hareketle iyi oynadığımız maçta mağlup olmamıza sebep oldun. Benim için bundan sonra bittin."
 
DEVRE ARASINDA YOLCU
Yıldırım'ın sert sözleri sonrası konuşamayan, sadece özür dileyip toplantı odasını terk eden Alves, ardından idman için tesislere gitti. Soyunma odasına giderken teknik direktör İsmail Kartal'la karşılaşan ve moralsiz olduğu yüzünden okunan Alves'e Kartal, "Sen bu halde idman yapamazsın. Bugün sana izin veriyorum. Git kendini toparla. Yarın sabah burada ol" diyerek izin verdi. Öte yandan F.Bahçe yönetimi Bruno Alves'e 50 bin euro ceza kesti. Bu ceza Portekizli futbolcunun alacaklarından tahsil edilecek. Disiplinsiz davranışların devamı halinde ise ceza katlanarak artacak. Alves'in satış listesine konularak devre arasında yolların ayrılacağı ve bunun menajerine tebliğ edildiği bildirildi.
 
KELEPİR STOPER!
Aziz Yıldırım'ın dün kulüp binasına çağırarak fırçaladığı ve biletini kestiği Bruno Alves için idari menajer Hasan Çetinkaya El Cezire yönetimi ile görüşmeye Dubai'ye gidiyor. Sezon başında Alves'e talip olan ve yıllık 4 milyon euro öneren El Cezire'ye, "Hâlâ istiyor musunuz" diye soracak olan Çetinkaya, olumlu cevap alırsa da Portekizli'nin ocak ayında satılması kesinleşecek. Sezon başındaki pazarlıkta Alves "evet" demiş, F.Bahçe yönetimi ise 'Stopersiz kalırız' diyerek bu cazip teklifi reddetmişti. Alves'in El Cezire ile iki yıllık sözleşme yapacağı ve bonuslarla birlikte iki yılda 10 milyon euro'ya yakın para kazanacağı öğrenildi. F.Bahçe de ara dönemde uygun bir isim bulup Alves'in boşluğunu kapatacak.