20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Aziz Yıldırım'dan o iddiaya yanıt!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 'Başkanlığı bırakmıyorum' dedi.

6 Kasım 2012 Salı 07:00 - Güncelleme:
 Aziz Yıldırım'dan o iddiaya yanıt!
Beyaz Tv futbol yorumcusu Ahmet Çakar’ın sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan takipçilerine duyurduğu istifa iddiasına Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan yanıt geldi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yakın arkadaşı Sinan Engin aracılığıyla Ahmet Çakar’ın futbol dünyasını sarsacak iddiasına cevap verdi.

Aziz Yıldırım’ın kendisini Ahmet Çakar’ın istifa iddiasını içeren twiti nedeniyle aradığını ifade eden Sinan Engin, Aziz Yıldırım’ın kendisine başkanlığını bırakmayacağını söylediğini kaydetti.



YETER ARTIK
Sinan Engin, Aziz Yıldırım’ın kendisine şu sözleri söylediğini aktardı:

“Yahu Sinan.. Aziz Yıldırım olmasa bu televizyonlar ne konuşacaklar. Bir karar vermiş mahkeme. Bununda bir Yargıtay süreci var ve bu süreçte bitince gereken yapılır. Yargıtay’ın kararı onanması ve davayı etkilemek için bu yayınlar yapılıyor. Ben daha 3 sene buradayım. Hoca’ya da söyle sağlığım elverirse daha 2023’e kadar da Fenerbahçe’nin başkanı olmak isterim. Ama yeter artık. İnsanların sabrını fazla zorlamasınlar, bu tür yorumları bıraksınlar. Bir yerde Fenercell’le ilgili yazı yazmışım. Bunu inanılmaz bir şekilde verdiler.



İŞTE ÇAKAR'IN İDDİASI
Eski hakem Ahmet Çakar, Twitter hesabında, "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın pek yakında istifa edeceğini öğrenmiş bulunmaktayım. Başka bir şey daha öğrendim. O da şu: Yıldırım sonrası Fenerbahçe Başkanının adını. Fakat bu isim beni çok şaşırttı." diye yazmıştı.

-Beyaz Gazete-