18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Bale bilmecesi!

Avrupa futbol kamuoyu uzun bir süredir Gareth Bale transferiyle ilgileniyor...

26 Ağustos 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Bale bilmecesi!
Gareth Bale, Real Madrid'e transfer olacak mı olmayacak mı? Herkes bu sorunun cevabını merakla bekliyor. İngiliz basınında ortaya atılan son iddiaya göre ise Galli yıldız için Manchester United da devreye girdi.


Geçtiğimiz yıl Tottenham'da gösterdiği performansla İngiltere'de yılın oyuncusu seçilen Galli yıldızın Real Madrid'e imza atması bekleniyordu. Hatta İspanyol basınına yansıyan haberlere göre Real Madrid Kulübü 100 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul ettiği Bale'in tanıtımı için Santiago Bernabeu Stadı'nda özel platform bile hazırlatmıştı.

Tüm bunların yanı sıra Bale'in hafta sonunu İspanya'nın sahil kasabası Marbella'da geçirmiş olması dedikoduları da beraberinde getirmişti. Ancak yaşanan bu gelişmelere karşın İspanyol devi Gareth Bale transferinde halen resmi bir adım atabilmiş değil.

İngiliz Skysports kanalına göre Real Madrid'in transferi tamamlayamamasının ardında Gareth Bale için Tottenham kulübüne gelen sürpriz bir teklif yatıyor.


Skysports, Tottenham'ın Bale için birden çok fazla kulüpten teklif aldığını iddia ederken, Real Madrid'in dışında Manchester United'ın da Galli oyuncuya talip olduğunu öne sürdü.