24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Beşiktaş 10 numarasını buldu

Siyah-Beyazlı yöneticilerden Erdal Torunoğulları, “Ay sonuna kadar zamanımız var. Fulham 7 milyon euro istiyor. Orta yolu bulacağız. Linnes transferi de sonuçlanmak üzere” ifadelerini kullandı.

STARGAZETE.COM23 Ağustos 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş 10 numarasını buldu

BEŞİKTAŞ camiası Arsenal rövanşına odaklanırken; siyah-beyazlı yönetim ise transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kartal, listesindeki öncelikli isimlerden Bryan Ruiz ve Martin Linnes’in transferlerinde son aşamaya geldi. Yöneticilerden Erdal Torunoğulları; Radyospor’a yaptığı açıklamada her iki ismi de doğruladı. Torunoğulları, Ruiz için “Ay sonuna kadar zamanımız var. Fulham ile orta yolu bulacağız” dedi. 

4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

İngiliz kulübünün 7 milyon euro istediğini belirten Erdal Torunoğulları “Bizim önerdiğimiz fiyatla onların istediği arasında fark var. Muhtemelen anlaşacağız. Bryan Ruiz, hocamızın da istediği önemli bir oyuncu. Arsenal rövanşına yetiştiremeyeceğimize göre, ay sonuna kadar bu transferi bitereceğiz” derken; Kosta Rikalı futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalamayı planladıklarını da sözlerine ekledi. 

Sosa, Quintero ve Pereira

Beşiktaş, Ruiz’de son anda pürüz çıkması olasılığına karşılık; Jose Sosa ve Juan Quintero isimlerini de alternatif olarak gündeminde tutuyor. Torunoğulları, sağ bek konusunda da Norveçli Martin Linnes’in transferini gerçekleştirmek üzere olduklarını; kulübü Moledo ile çok önemli bir aşamaya geldiklerini ifade etti. Kartal; bu mevki için de alternatif olarak Valencia’da gözden çıkarılan Joao Pereira’yı gündeminde tutuyor.