8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Beşiktaş Fenerbahçe Derbi Maçı Hakemi Belli Oldu!

BJK FB derbisine sayılı günler kaldı. Son yıllarda çok çekişmeli ve zevkli maçlara sahne olan Beşiktaş Fenerbahçe derbisi bu yılda tüm spor camiası tarafından merak ediliyor. İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçın bilgileri ve maçın hakemi detaylarda olacaktır.

28 Ekim 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş Fenerbahçe Derbi Maçı Hakemi Belli Oldu!
Beşiktaş Fenerbahçe derbisine sayılı günler kaldı. Dev derbide günler sayılıyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe 2 Kasım 2014 Pazar günü karşı karşıya gelecek.
 
Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanancak olan maç 19.00'da başlayacak. Maçı yönetecek hakem ise belli oldu. 
 
Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini hakem Bülent Yıldırım yönetecek.
 
MAÇ DETAYLARI
 
Maç : Beşiktaş Fenerbahçe 
Tarih : 2 Ekim 2014 Pazar
Yayın : Lig Tv
Hakem : Bülent Yıldırım
 
Fenerbahçe, ligde Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın başlıyor.
 
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında, 2 Kasım Pazar günü Beşiktaş ile yapacağı derbinin hazırlıklarına yarın başlayacak.Ligde Gençlerbirliği'ni 2-1 yendiği maçın ardından teknik direktör İsmail Kartal'ın verdiği izinle günü dinlenerek geçiren sarı-lacivertliler, derbi öncesi ilk antrenmanını yapacak.  Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray derbisinde 2-1'lik yenilgiyle yaşadığı moral bozukluğunu, Gençlerbirliği galibiyetiyle üzerinden atan sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde akşam saatlerinde antrenmana çıkacak.