26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta oynanacak

Derbiye sayılı günler kaldı. Türkiye'nin büyük derbilerinden olan Fenerbahçe Beşiktaş maçı bu hafta 2 Kasım Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Maç öncesi her iki takımların son durumu ve maçın tüm detayları haberimizin devamında olacaktır.

31 Ekim 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta oynanacak
 Fenerbahçe ve Galatasaray maçına dair son bilgiler belli oldu. Bu haftasonu ligin 8.haftasında karşı karşıya gelecekler. Her iki takımda hazırlıklarına son sürat devam ediyor. BJK FB Derbisine ait tüm bilgileri ise haberimizde bulabilirsiniz.
 
Pazar günü liderlik için oynayacaklar. 14 puanla lider olan  13 puanlı 'ye karşı karşıya gelecek. Maçı kazanan takım maç faslasıyla lider olacakken  maçı kazandığı takdirde kesin lider olacak. 
 
Maçın hakemi Bülent Yıldırım olurken Yıldırım'ım yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Asım Yusuf Öz üstlenecek. Serkan Gençerler'in dördüncü hakem olacağı mücadelede ilave yardımcı hakemliğini ise Ali Palabıyık ve Hüseyin Sabancı yapacak.
 
MAÇ DETAYLARI
 
 
Tarih : 2 Ekim 2014 Pazar
Saat : 19.00
Yayın : Lig Tv
Hakem : Bülent Yıldırım
Stad : Atatürk Olimpiyat Stadyumu
 
BEŞİKTAŞ'TAN SON DERBİ AÇIKLAMASI
 
 Derbisinin Hazırlıkları Devam Ediyor
  
ımız, Süleyman Seba Sezonu'nun 8. haftasında  ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.
 
Sağanak yağmur altında ve basına açık yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.
 
Antrenmana tedavi sonrası bireysel çalışan Serdar Kurtuluş katılmadı. Jose Sosa ve Olcay Şahan takımla birlikte çalıştı.
 
Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı.
 
Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Kısa koşular, istasyon koşuları ve streching çalışmaları yapıldı. İdmana dar alanda oyun kurma, pres ve alan daraltma çalışmalarıyla devam edildi.
 
İdman, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi..
 
, hazırlıklarına yarın saat 10.00’da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.
 
 SON DERBİ AÇIKLAMASI
 
Hazırlıklar sürüyor
 
 maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesislerimizde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.
 
Antrenmanı, tesislere gelen Başkanımız Aziz Yıldırım da takip etti.
 
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından çift kale maçla noktalandı.
 
Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal ve Hakan Cinemre, özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
 
maçın hazırlıklarına, 31 Ekim Cuma günü yapacağı antrenmanla devam edecek. Can Bartu Tesislerimizdeki antrenman saat 13.00’te başlayacak.