20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Beşiktaş Kayseri Erciyesspor Maçı Canlı Yayını

Beşiktaş bu akşam Kayseri Erciyesspor'a konuk oluyor. Ligde Lider Avrupa Kupasında ise 4-0 Partizan'ı yenen Beşiktaş Kayseri Erciyesspor'u da mağlup ederek ligde ki liderliğini garantiye almak istyor. Beşiktaş Kayseri Erciyesspor Maçının tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

27 Ekim 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş Kayseri Erciyesspor Maçı Canlı Yayını
Beşiktaş bu akşam ligin 7.haftasında Kayseri deplasmanında. Maçın Lig Tv ve TRT 1 Radyo Yayınları Haberimizde olacaktır.
 
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş Kayseri Erciyesspor maçını ise İlker Meral yönetecek. Maç Lig Tv ekranlarından naklen ve canlı yayınlanacak. 
 
MAÇ DETAYLARI
 
Maç : Beşiktaş - Kayseri Erciyesspor 
Tarih : 27.10.2014
Saat : 20.00
Stat : Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu
Hakem : İlker Meral
Yayın : Lig Tv
 
İLK 11′LER
 
Kayseri Erciyesspor (Muhtemel): Gökhan, Mahmut, Boye, Caner, Anıl, Ibricic, Murat, Cenk, Necati, Barış, Zoua
 
Beşiktaş: Tolga, Necip, Ersan, Pedro, Motta, Veli, Atiba, Olcay, Gökhan, Oğuzhan, Demba Ba
 
MAÇ HAKKINDA
 
Beşiktaş, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda oynadığı maçları kayıpsız geçti.
 
Süper Lig’de deplasmanlarda oynadığı tüm maçları kazanan tek takım olan Beşiktaş, yaptığı 3 maçtan da üçer puanla ayrıldı. Deplasmanda oynadığı 3 maçtan da aynı skorla ayrılan “Kara Kartallar”, Mersin İdmanyurdu, Bursaspor ve Balıkesirspor’u 1-0′lık sonuçlarla geçti. Siyah-beyazlılar ayrıca Atatürk Olimpiyat Stadı’nın çimleri bakımda olduğu için Ankara Osmanlı Stadı’nda oynadığı Sivasspor karşılaşmasını da 3-2 kazandı.
 
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, bu sezon ligde galibiyet alamayan tek takım olarak dikkati çekiyor. Mavi-siyahlılar, ligde oynadıkları 6 maçta 4 kez berabere kalıp, 2 kez de mağlup oldu. Kayseri Erciyesspor, evinde oynadığı 3 maçta ise 1 kez berabere kaldı, 2 kez de sahadan yenik ayrıldı.
 
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile Beşiktaş arasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00′de başlayacak. İlker Meral’ın yönetecek.
 
Mücadeleyi İlker Meral yönetecek. Meral’in yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Hakan Yemişken yapacak. Mehmet Metin dördüncü hakem olacak.