26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Beşiktaş MP Antalyaspor maçta bir gol vardı - Maçın özeti golleri - İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Beşiktaş evinde Medical Park Antalyaspor ile karşılaştı. İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı siyah-beyazlılar 1-0'lık skorla kazandı. Böylece Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi haftayı 1-0'lık galibiyet ile noktalamış oldu. Ayrıca Süper Lig'de bu hafta oynanan dokuz maçın sekizi 1-0 sona erdi.

15 Nisan 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş MP Antalyaspor maçta bir gol vardı - Maçın özeti golleri - İZLE
İlk yarısında 0-0 tamamlanan mücadelede Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 57. dakikada Oğuzhan Özyakup'un asistinde Olcay Şahan kaydetti. Bu sezon gösterdiği performans ile Beşiktaş'ın en önemli isimlerinden biri olan Olcay, böylece ligdeki 10. golünü Antalyaspor ağlarına gönderdi.

Bu skorun ardından Samet Aybaba'nın ekibi puanını 49'a çıkardı ve 3. sıradaki yerini korudu. Antalyaspor ise 40 puanda kaldı ve 8. sırada yer aldı. Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş deplasmanda Akhisar Belediye ile karşılaşacakken, MP Antalyaspor ise evinde Bursaspor'u ağırlayacak.




BEŞİKTAŞ-MP ANTALYASPOR

STAT: İnönü
SAAT: 20:00
HAKEM: Mete Kalkavan
YAYIN: Lig TV

Beşiktaş karşılaşmaya kalede McGregor, defansta; Hilbert, Ersan Adem, Escude, Gökhan Süzen orta sahada; Holosko, Fernandes, Necip, Veli, Olcay forvette ise Mustafa Pektemek 11'i ile başlayacak.

Medical Park Antalyaspor ise karşılaşmaya kalede Ndjock, savunmada; Koray, Emre, Deniz, Ergün orta alanda; Isaac, İbrahim, Aissati,Murat Duruer, Tita forvette ise Diarra 11'i ile başlıyor.



Beşiktaş'ta 3 puan sevinci

Spor Toto Süper Lig'de 29. haftanın son maçında Medical Park Antalyaspor'u 1-0 yenen Beşiktaş, zirve yarışındaki kayıplarına son verdi.

Fenerbahçe'yi son saniye golüyle 3-2 yendiği 24. hafta maçının ardından 4 karşılaşmada 2 kez mağlup olan, 1 kez berabere kalan ve sadece lig sonuncusu Mersin İdmanyurdu'nu yenebilen siyah-beyazlılar, bu akşamki galibiyetle kötü gidişe "dur" dedi.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 49'a çıkararak, lider Galatasaray'ın 10, ikinci Fenerbahçe'nin 6 puan gerisinde üçüncü sıradaki yerini korudu. Medical Park Antalyaspor ise 40 puanda kalarak, iki sıra birden geriledi ve 8'inciliğe indi.

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, ligden düşmeme mücadelesi veren Akhisar Belediyespor ile deplasmanda, Medical Park Antalyaspor ise Avrupa kupalarına katılma yarışındaki Bursaspor ile sahasında karşılaşacak.

-Olcay Şahan'dan 10. gol-

Maçta 57. dakikada attığı golle Beşiktaş'a galibiyeti getiren Olcay Şahan, siyah-beyazlı formayla Süper Lig'de 10. kez gol sevinci yaşadı.

Dokuzar gollü Filip Holosko ve Hugo Almeida'yı geçerek Beşiktaş'ın bu sezon ligdeki en skorer ismi olan Olcay, 10 golünden 7'sini BJK İnönü Stadı'nda filelere gönderdi.

-Dentinho 72 gün sonra sahalara döndü-

Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı Dentinho, uzun süren sakatlığının ardından 72 gün sonra sahalara döndü.

Dentinho, 77. dakikada Holosko'nun yerine oyuna girdi.

En son 1 Şubat'ta Kardemir Karabükspor maçında forma giyen Brezilyalı futbolcu, bu karşılaşmanın ardından idmanda geçirdiği sakatlık sonrası takımından ayrı kalmıştı.

-Hakem sarı kartını unuttu-

Maçın hakemi Mete Kalkavan, sarı kartını yanına almayı unutunca dördüncü hakem devreye girdi.

Müsabakada 51. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Medical Park Antalyasporlu Emre Güngör, topu elle kesti. Emre'ye sarı kart göstermek için elini cebine götüren hakem Kalkavan, kartını bulamadı. Bunun üzerine dördüncü hakem Mürvet Sezer'den aldığı sarı kartı kullandı.

-Beşiktaş 6. kez gol yemedi-

Karşılaşmayı 1-0 kazanan Beşiktaş, Süper Lig'de bu sezon 6. kez bir maçı gol yemeden tamamladı.

Oynadığı 29 maçta kalesinde 42 gol gören ve lig tarihinde en çok gol yediği sezonlardan birisini geçiren siyah-beyazlılar, en son 23. haftada aynı skorla kazandığı Sivasspor karşılaşmasında kalesini gole kapatmıştı.