20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

''Beşiktaş'ı da yenmek istiyoruz''

BURSASPORLU Aziz Eraltay, BursasporTV'ye yaptığı açıklamada, 'Ligde bu hafta oynayacağımız Beşiktaş maçından da 3 puanı alarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz' dedi.

17 Eylül 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
''Beşiktaş'ı da yenmek istiyoruz''

"İNANARAK KAZANDIK"

Deplasmanda 2-1 galip geldikleri Gençlerbirliği maçına değinerek sözlerine başlayan Aziz Eraltay, bu konuda şunları söyledi:

"Maça 3 puan için gitmiştik. Ankara'dan sevinçle dönmek istiyorduk. Onun için iyi mücadele ettik ve bizim için aldığımız 3 puan çok iyi oldu. İlk yarı geriye düşmemize rağmen oyunu bırakmadık. Devre arasında takım olarak konuştuk ve maçı kazanmak istediğimizi söyledik. İnandık ve sahaya çıktık. İkinci yarı daha fazla da gol atabilirdik."

AMACIM TAKIMA FAYDALI OLMAK

Performansıyla ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan Aziz Eraltay, kendisini her zaman geliştirmeye çalıştığını vurgularken şöyle konuştu:

"Amacım takıma yardımcı olabilmek. Her zaman bunu düşünüyorum. İnşallah tüm maçlarda takıma faydalı olabilirim. Bunun için çok çaba sarfediyorum. Takım olarak birbirimize güveniyoruz. Takım arkadaşlarımın hepsi iyi futbolcular. Her oyuncu da takım için elinden gelen mücadeleyi gösteriyor."

3 PUANI İSTİYORUZ

Aziz Eraltay, pazartesi akşamı seyircileri önünde oynayacakları Beşiktaş maçıyla ilgili olarak da şunları söyledi:

"Bu hafta önemli bir maça çıkacağız. Gençlerbirliği maçından 3 puanı aldık, Beşiktaş maçından da 3 puanı alarak galibiyet serisini yakalamak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var."