19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Beşiktaş'ın yeni hedefi: Ciani!

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Bilic'in istekleri doğrultusunda transfer harekatını aralıksız sürdürüyor.

21 Kasım 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş'ın yeni hedefi: Ciani!
Siyah-beyazlıların şimdi de, Lazio forması giyen 1.92 boyundaki Fransız defans oyuncusu Michael Ciani ile ilgilendiği iddia edildi.
 
Devre arası transfer döneminde takviye yapması beklenen Beşiktaş için; hem İtalyan basını hem de Fransız L'Equipe gazetesi Lazio'dan devre arasında ayrılacak olan Michael Ciani'ye, teklif yapıldığını yazdı.
 
Haberde 30 yaşındaki savunma oyuncusu ile Beşiktaş'ın dışında Cardiff, Norwich, Swansea ve Lens'in de ilgilendiği iddia edildi. Frans ız Bein Sports; Ciani için Lazio'ya teklif yapan ilk takımın Beşiktaş olduğunu yazarken; siyahbeyazlıların sezon sonunda Lazio ile sözleşmesi biten Fransız oyuncu için 850 bin euro bonservis bedeli teklif ettiği bunun yanı sıra Fransız oyuncuya da 1.2 milyon euro garanti paradan 2+1 yıllık teklifte bulunduğu iddia edildi. Ciani 'nin , yeni takımıyla sözleşme imzalamak için sezon sonunu da bekleyebileceği ama Fransız futbolcudan para kazanmak isteyen İtalyan ekibi Lazio'nun da Beşiktaş'ın teklifini kabul edebileceği bildirildi.
 
(Fotomaç)