26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Bilic: Bu iş İstanbul'da çözülecek

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Feyenoord maçından sonra açıklamalarda bulundu.

30 Temmuz 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Bilic: Bu iş İstanbul'da çözülecek
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, eyenoord maçından 2-1'lik avantajlı skorla ayrılmalarının ardından açıklamalarda bulundu.
 
İşte Bilic'in açıklamaları şöyle;
 
“Maç 2-1 bittiği için mutlu değiliz. Hala oynayacağımız bir 90 dakika var. Dikkatli olmalıyız. Taktik olarak harika oynadık. Oyuncularımız her söyleneni yaptı. Topu sakladık, tehlikeli olduk. Rakibi pasifize edip sonuca gittik.”
 
“Elemenin ilk yarısını tamamladık. Bu iş İstanbul’da çözülecek. İyi iş çıkardık. Geliştirmemiz gereken taraflarımız var. İlk resmi maçımızı oynadık. Tüm Beşiktaş ailesi ve Türkiye gösterdiğimiz oyundan mutlu olmalı. Ciddi bir rakibe karşı Türkiye’yi iyi şekilde temsil ettik.”
 
“Hücum ve savunmada derli toplu oynadık. Baskıyı kırmak için önde kaliteli ayaklarla oynamalıydık. Oyuncularım da baskıyı yetenekleriyle kırdılar.”
 
“Demba Ba harika bir oyuncu. İlk 11’de oynayacağı günler olacak. Henüz 90 dakika oynayacak kondisyonu olmadığını kendisiyle konuştuk. Öndeki oyuncular gösterdikleri performansla bana baş ağrısı yaratacaklar. Oyun sistemimizi elimizdeki oyunculara göre şekillendireceğiz.”