26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Burak Yılmaz: Çok başarısız da değiliz

Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht'le karşılaşacak olan Galatasaray'da Burak Yılmaz, Prandelli ile birlikte basın toplantısına katıldı.

25 Kasım 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Burak Yılmaz: Çok başarısız da değiliz

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Burak Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"Yarın bizim için çok önemli bir maç. Anderlecht çok genç ve dinamik bir takım. İstanbul'da bizden puan aldılar. Puan olarak da üstümüzdeler. Şampiyonlar Ligi'ndeki bu kötü tabloya bir son vererek yarın kazanmak istiyoruz."

"Öncelikli hedefimiz takım olarak kazanmak. Kimin gol attığı hiç önemli değil ama tabi ki benim de görevim gol atmak."

"BEN AYNI BURAK'IM"

"Ben aynı Burak'ım. Sadece değişen, yanımdaki arkadaşlarım, sistem, taraftarlar oluyor. Bazen ben de değişiklik yaşıyorum, beceriksizlikler olabiliyor. Geldiğimden beri çok kupa kazandık. Ben hala çok açım. Zaman zaman, hatalarımız oluyor. Beceriksizliklerimiz oluyor. Şampiyon olduğumuz senelerde de böyle dönemler geçirdik. Bu durumdan da yine birlikte çıkacağız."

"ÇOK ÇOK BAŞARISIZ DEĞİLİZ"

"Çok çok başarısız da değiliz. Ligde, çok eleştrildiğimiz ve rakiplerimizin çok çok övüldüğü bir ortamda, sadece 1 puan gerideyiz. Puanlar ortada. Biraz çıtayı yükseltsek neler olur siz düşünün artık. Biraz kıpırdandığımız zaman benim için de bu kötü zamanın sonu gelecektir."

"ELLE TUTULUR BİR SIKINTIMIZ..."

"Milli Takım olarak çok kötü bir başlangıç yaptık. İzlanda'da kötü bir mağlubiyet aldık. Şampiyonlar Ligi'nde çok başarılı sonuçlar aldıktan sonra şu anda yaşadığımızın biz de farkındayız. Elle tutulur bir sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum. Bir galibiyetin çok şeyi değiştirebileceğini düşünüyorum. İnşallah yarın kazandığımız taktirde, özgüvenimizin yerine geleceğine inanıyorum."

"BELKİ MAĞLUBİYET DE..."

"Kasımpaşa galibiyeti ve ardından Karabük deplasmanında aldığımız galibiyetle güzel bir hava yakalamıştık. Sonra Milli Takım'dan da moralli dönmüştük. Trabzonspor maçına kırılma noktası olarak baktık. Kazanıp, alıp götüreceğimizi düşünüyorduk. Belki mağlubiyet de bir dönüm noktası olmuştur. Trabzonspor maçı bizi ayırmamıştır, daha çok birbirimize bağlamıştır."