20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Burak'ın manajerinden flaş açıklama

Galatasaray'dan ayrılacağına dair hakkında haberler çıkan Burak Yılmaz'ın menajerinden flaş bir açıklama geldi.

19 Ağustos 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Burak'ın manajerinden flaş açıklama
Ali Egesel ile birlikte yıldız futbolcunun menajerliğini yürüten Ogan Tarhan konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sporx'e konuşan Tarhan şu sözleri sarf etti: "Bizim G.Saray yönetiminden herhangi bir şekilde bir zam talebimiz olmadı" diyen Tarhan, "Burak Drogba kadar para istedim haberi kesinlikle yalan. Biz bunun bilinçli olarak yapıldığını da biliyoruz. Bu Burak'ı yıpratmak için ortaya konan kocaman bir yalan. Kimse buna inanmasın istiyoruz. Ne Drogba ne bir başkasını parası ne de bir zam talebimiz olmadı. Bu konuda en ufak bir zam konusu gündeme dahi gelmedi. Bu Drogba kadar para isterim olayı birileri tarafından yazılmış bir senaryo. Burak'ı G.Saray camiasına karşı kötü göstermek onu karalamak yıpratmak için yapılan bir olaydır. Biz bu tür yalanlara başta G.Saray camiası olmak üzere Türk futbol kamuoyunun itibar etmemesini istiyoruz."

Tarhan, Burak Yılmaz'la ilgili Lazio iddialarına ise, "Bu konuda konuşmaya en yetkili ağız G.Saray yönetimidir, yetkilileridir" cevap vermekle yetindi. Lazio'nun G.Saray kulübüne 10 milyon euroya yakın bir teklif yaptığı ve görüşmelerin her iki kulüp arasında başladığı ancak kiralık olayının gündemde olmadığı öğrenildi.