19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Buse Terim yüzüğü taktı

Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, Emre Belözoğlu’nun kuzeni Volkan Bahçekapılı ile dün akşam nişanlandı.

1 Kasım 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Buse Terim yüzüğü taktı
Bir süredir magazin ve spor dünyasının gündemine oturan Buse Terim-Volkan Bahçekapılı aşkı resmiyete döküldü. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim Fenerbahçe Futbol Kulübü’nün kaptanı Emre Belözoğlu’nun kuzeni Volkan Bahçekapılı ile dün akşam sade bir törenle nişanlandı.

Buse Terim - Volkan Bahçekapılı ile nişan fotoğrafını Instagram sayfasında "Artık sen benim hayat arkadaşımsın'" notuyla paylaştı. Buse Terim nişan töreninde sade ve şık olmayı tercih etti. Kırmızı dar bir elbise giymeyi tercih eden Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı'nın mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu.

AİLELER VE YAKIN DOSTLAR KATILDI

Terimler’in İstanbul Tarabya’da bulunan evlerinde gerçekleşen sade törene sadece çiftin aileleri ve çok yakın dostları katıldı. Ailede büyük heyecan yaşanırken, Fatih Terim’in eşi Fulya Terim kızının nişan töreni için titizlikle hazırlandı.

DÜĞÜN ÇIRAĞAN SARAYI'NDA

Terim ve Bahçekapılı, nikah için Haziran ayını seçerken mekan olarak da Çırağan Sarayı'nda evlenmeyi kararlaştırdı. Bu sürede genç çift, oturacakları evi seçip dekore ettirecek ve düğün hazırlıklarıyla ilgilenecek.