23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Chedjou'dan Fenerbahçe yorumu!

Galatasaray'ın Kamerunlu savunma oyuncusu Aurelien Chedjou, takımının Macaristan kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

25 Temmuz 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Chedjou'dan Fenerbahçe yorumu!

Galatasaray'ın Kamerunlu savunma oyuncusu Aurelien Chedjou, takımının Macaristan kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Chedjou, kendi mevkisine transfer yapılacağına yönelik söylentilere kulaklarının tıkalı olduğu mesajını verirken, taraftarla da arasının iyi olduğunu söyledi.

Chedjou'nun açıklamalarından derlediklerimiz şöyle:

* Ben transferlerden bahsedemem. Bahsedecek insanlar varsa bahsedebilir. Beni bu söylentiler rahatsız etmiyor.

* Transferden bahsedilmesi, kimin gelip gelmeyeceği beni ilgilendiren konular değil. Ben antrenmanlarda çalışır ve denileni yaparım.

* Rapid Wien maçında kaybettik. Benim gol atmam önemli değil. Gol atmayıp kazanmayı tercih ederdim.

* Maçtan sonra Instagram'a golümle ilgili bir fotoğraf koymuştum. Gelen yorumlar taraftarla aramın iyi olduğunu gösterdi.

* Tatilde yediklerime dikkat ettim. Kilo almadım ve hazır geldim. Kimin oynayacağına hoca karar verecek. Herkes hazır.

* Ortada 5 yabancı kuralı var. Bu kuralla alakalı olarak belki bazı sıkıntılar olabilir. Ben bunları düşünmeden çalışacağım.

* Fenerbahçe, Beşiktaş, Eskişehir gibi güçlü ekipler var ligde. Sadece Fenerbahçe'yi düşünmek diğerlerine saygısızlık olur.

* Fenerbahçe ve Galatasaray arasında lig yarışı geçecek diyenlere de saygı duyuyorum çünkü iki iyi ve kaliteli takım.

* Drogba ve Eboue gibi aynı kıtadan olduğum oyuncularla beraber olmak çok güzeldi ama artık yoklar. Yerlerini doldurmalıyız.