18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Çılgın Messi planı

Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin Arjantin gazetesi Ole'ye verdiği röportajda Katalan ekibinden ayrılabileceğine yönelik verdiği röportajın ardından müthiş bir iddia da İspanyol Mundo Deportivo gazetesinden geldi.

22 Kasım 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Çılgın Messi planı

Barcelona ile Haziran 2018'e kadar sözleşmesi bulunan ancak Katalan ekibinde mutsuz olduğu belirtilen Lionel Messi'nin 2016 sonunda satılabileceği iddia edildi. Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in 4 kez Ballon D'Or sahibi yıldız için sansasyonel bir teklif hazırladığı belirtildi.

Gazetenin haberine göre, Messi için yıllık 25 milyon euroluk bir ödemenin düşünüldüğü ve sponsor firma Adidas'ında bu transfer gerçekleşmesi dahilinde epey yüklü bir bonusu gözden çıkartacağı yazıldı.

Haberde ayrıca, daha öncede Messi hayali kuran Perez'in hangi tarih olursa olsun Arjantinli yıldızı takımına getirmek istediği belirtilirken, Katalan gazetelerinin bu transfer için 'asla' şeklindeki yorumlarının da Real Madrid başkanını bu hayalinden geri çevirmeyeceği ifadeleri yer aldı.