20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Cimbom'da stopere yeni aday!

Galatasaray, aradığı stoperi Bundesliga'da buldu. Cimbom, Borussia Mönchengladbach'da iki sezondur forma giyen başarılı İspanyol defans oyuncusu Alvaro Dominguez'in transferi için düğmeye bastı

20 Ağustos 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Cimbom'da stopere yeni aday!
Takımın başına Cesare Prandelli'nin geçmesiyle transfer arayışlarını sürdüren G.Saray, istediği stoperi Bundesliga'da buldu. Alman medyası, sarı-kırmızılıların sol ayaklı İspanyol stoper Alvaro Dominguez'i listesine aldığını ileri sürdü. Spor Toto Süper Lig'de 4. yıldızı takmak isteyen Cimbom'un, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası'nda başarı adına, kadrosuna katmak için uğraştığı isimlere bir yenisi daha eklendi. Galatasaray ile adı anılan son ismin Borussia Mönchengladbach'ta forma giyen İspanyol stoper Dominguez olduğu belirtildi.
 
FİYATI 6 MİLYON EURO 
Cesare Prandelli'nin, eldeki savunmacılardan memnun olmaması nedeniyle Galatasaray, radarını 25'lik Dominguez'e çevirdi. 2 sezon önce Atletico Madrid'den B.Mönchengladbach'a geçen Dominguez'in bonservis ücretinin 6 milyon euro civarında olduğu ve sarı-kırmızılı ekibe gitmesinin büyük olasılık olduğu ifade edildi. Geride bıraktığımız sezonda Bundesliga'da 21 karşılaşmada Mönchengladbach forması giyen Alvaro Dominguez, 1 gol, 1 asistle oynadı. Dominguez de, bir diğer transfer hedefi olan Eder Balanta gibi sol ayaklı ve sol bekte de oynayabiliyor.
(Fotomaç)