6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Demirören'den Terim açıklaması

Milli takım teknik direktörü Abdullah Avcı'nın istifasıyla birlikte ismi gündeme gelen ve Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşen Fatih Terim'in transferindeki belirsizlik sürüyor.

İSTANBUL (CİHAN) 22 Ağustos 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Demirören'den Terim açıklaması
Dün, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile evinde görüşen ve prensipte evet demesine rağmen topu Kulüp Başkanı Ünal Aysal'a atan Fatih Terim'le ilgili olarak sarı - kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, Terim'e A Milli Takım'ın 2014 Dünya Kupası Avrupa Grubu elemelerindeki kalan 4 maç için izin vermişti.

Bu gelime üzerine bir açıklama yapan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Terim'le 4 maçlığına değil 1+3 yıllığına anlaşmak istediklerini söylemişti. Galatasaray'ın 4 maç ısrarı üzerine ise TFF Başkanı Yıldırım Demirören bir açıklama daha yaparak, "Fatih Terim'den vazgeçmiş değiliz. Yönetim kurulu ile bir araya geldikten sonra karar vereceğiz." dedi.

Fatih Terim'e çıkan sınırlı iznin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'ndan ilk açıklama geldi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Bu teklifi değerlendireceğiz. Fatih Terim'den henüz vazgeçmiş değiliz." dedi.

Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulu ile bir araya geldikten sonra karar vereceklerini de belirtti.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in bu açıklaması üzerine ise Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal ile teknik direktör Fatih Terim Florya Metin Oktay Tesisleri'nde biraraya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.