25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Denizli:Kovulmayı hak ediyorlar

Mustafa Denizli çarpıcı açıkalmalarda bulundu.

22 Eylül 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Denizli:Kovulmayı hak ediyorlar
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın Mustafa Kaplan’ın görevine son verdikten sonraki “Gerekirse sahaya çıkar bu takımı ben çalıştırırım” sözleri gündem oluşturmuştu. Cavcav, bu kez de “Şu anda 60 teknik direktör önerildi. Daha bir hafta bile olmadı. Bizzat kendisi arayan teknik direktörler var” ifadeleri çok konuşuluyor.
 
Bu sözlerle ilgili Hürriyet yazarı Mustafa Denizli, “Zaten bu kulüplerde çalışmayı kabul edenler, sene başında gönderilmeyi kabul edenlerden seçilmiş oluyor. Teknik direktörlük koltuğu için İlhan Cavcav’ı arayan antrenörler zaten iki hafta sonra kovulmayı hak eden antrenörlerdir” ifadelerini kullandı.
 
'Cavcav zeferi' manşeti atmak yanlış
 
Cavcav'ın sezonun ilk iki haftasında iki teknik direktörün görevine son vermesi konusunda basının da yanlış yaptığını belirten Denizli “Basın bu iki kovulma sonrasında İlhan Cavcav’a ‘Bu nasıl iştir, bu insanları sen getirdin; birini sezon başlamadan, diğerini ikinci haftada gönderdin’ diye eleştirdiler. Ama sonra Eskişehirspor galibiyeti gelince ‘Cavcav’ın zaferi’ manşeti atıldı. Ben bu çelişkiye dikkat çekmek istiyorum. Bu, tesadüfi bir galibiyetin meşrulaştırılmasıdır” dedi.
 
(Hürriyet)