26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Derbide büyük olay

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş-Galatasaray derbisi 90+3'te çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

CİHAN22 Eylül 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Derbide büyük olay
Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta maçında Galatasaray, konuk olduğu Beşiktaş karşısında 1 - 0 geriye düştüğü maçta 2 - 1 öne geçti. 4 dakika uzatma verilen karşılaşmanın 90+3. dakikasında Melo, yaptığı sert hareket sonucu kırmızı kart görünce ortalık karıştı.

Bazı taraftarların oyun alanına girmesi üzerine Hakem Fırat Aydınus maçı durdurdu ve oyuncularla birlikte soyunma odasına gitti. Hakem Fırat Aydınus, yardımcıları ve iki takımın oyuncuları da soyunma odasına gitti. Maç tatil edildi.



Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve 76 bin 127 siyah - beyazlı taraftarın izlediği maçta Fırat Aydınus düdük çalarken Galatasaray'ın gollerini 60 ve 72. dakikalarda Drogba, Beşiktaş'ın golünü ise 18. dakikada Almedia atmıştı.

MELO KIRMIZI KART GÖRDÜ, TARAFTARLAR SAHAYA İNDİ

Galatasaray'da Felipe Melo 90+3. dakikada rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle kırmızı kart görürken, Drogba Melo'yu sakinleştirip saha dışına çıkardı. Bu arada Melo, kendine yabancı madde atan Beşiktaş taraftarlarına üzerinden çıkardığı Galatasaray formasını göstererek öptü ve içeriye gitti.

Melo'nun kırmızı kart görmesi ve ardından da yüzlerce kişinin sahaya inmesi sonunda maç yarıda kaldı.