18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Devler Ligi maçı öncesi Cimbom'da sürpriz karar

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Anderlecht maçı öncesi sürpriz bir karar aldı.

16 Eylül 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Devler Ligi maçı öncesi Cimbom'da sürpriz karar

Süper Lig'de Eskişehir'e karşı alınan beraberlik sonrası eleştiri oklarının hedefi olan İtalyan teknik adam mutlak kazanılması gereken Anderlecht maçı öncesi flaş bir karar aldı.

Oyun düzeni değişiyor

Eskişehirspor maçında oyunu rakip kaleye yıkmasına rağmen bir türlü gol bulamayan Galatasaray'da Prandelli oyun düzenini değiştirme kararı aldı. Forvet hattında Burak'ın tek başına etkisiz kaldığını gören başarılı çalıştırıcı yeni transferlerden Goran Pandev'i Burak'ın partneri yapmaya hazırlanıyor. Avrupa maçlarında yabancı sınırı sorunu yaşamayacak olan Prandelli kadroyu yaparken daha rahat hareket edecek. İtalyan hocanın çift forvete yakın bir taktikle sahaya çıkacağı kesin gibi. İdmanlarda 4-3-1-2 sistemi üzerinde duran tecrübeli hoca Şampiyonlar Ligi maçıyla bu sisteme start veriyor.

Telles ilk 11'e

Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçından sonra gözden düşen ve Eskişehirspor maçında ilk 18'e bile alınmayan Alex Telles'in sol bekte oynaması bekleniyor. Yeni transfer Tarık Çamdal'ın ise Eskişehirspor'da çokça forma giydiği sağ bek mevkisinde oynayacağı aktarıldı. Melo'nun bu maçta herhangi bir cezası olmamasından dolayı ilk 11 de olacağı kesinken yeni transferlerden Dzemaili'nin de Anderlecht'e karşı çıkacak ilk 11'de yer alacağı belirtildi.

İşte Prandelli'nin Anderlecht 11'i;

Muslera; Tarık, Semih, Chedjou, Telles; Melo, Selçuk, Dzemaili; Sneijder; Pandev, Burak