17 Nisan 2024 Çarşamba / 9 Sevval 1445

Di Maria için 75 milyon euro!

Bundesliga ekibi Bayern Münih'in La Liga temsilcisi Real Madrid'de forma giyen Angel Di Maria'yı renklerine bağlamak için Ligue 1'in son şampiyonu Paris Saint Germain ile yarışa girdiği belirtildi.

30 Temmuz 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Di Maria için 75 milyon euro!

Bayern Münih'in Real Madrid'den Angel Di Maria'yı kadrosuna katma yarışına geç bir giriş yaptığı ama bunun Arjantinli futbolcunun bir sonraki adresi için favori konumunda bulunan Paris Saint Germain adına şu aşamada sorun yaratmaktan uzak olduğu ifade edildi.

AS'ın haberinde Pep Guardiola'nın geçtiğimiz sezon öncesi başına geçtiği Bavyera takımının, Di Maria'nın Paris Saint Germain'e taahhüt vermesine rağmen Arjantin Milli Takımı'nın da hücumdaki kozları arasında öne çıkan yetenekli isim ile ilgilendiği kaydedildi.

Öte yandan Di Maria'nın Paris Saint Germain'in renkleri ile yer alan resimlerinin internet ortamında yayıldığı dile getirildi. Carlo Ancelotti'nin Real Madrid'de kalmasını istediği Benfica'nın eski yıldızının buna rağmen önümüzdeki hafta başında Fransız kulübüne transferinin resmiyet kazanabileceğine dikkat çekildi.

UEFA'nın Finansal Fair Play düzenlemelerine daha fazla ters düşmekten kaçınmak için Di Maria'ya sözleşme imzalattırdıktan sonra Fransa'da son iki sezondur zirveye kurulan başkent takımının Ezequiel Lavezzi ve Edinson Cavani'yi elinden çıkarabileceğine değinildi.

AS'ın haberinde ayrıca Di Maria'nın, oyuncu temsilciliğini yapan Jorge Mendes'e tarafların bir an önce anlaşmaya varması yönündeki talebini ilettiği ve Arjantinli yıldızın bir aksilik yaşanmadığı durumda 75 milyon euro bonservis bedeli karşılığında eflatun beyazlılardan ayrılacağı öne sürüldü.

(spor365)