20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Diego'da mutlu son!

F.Bahçe yönetimi, Brezilyalı yıldıza lisans çıkardı.

30 Ağustos 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Diego'da mutlu son!
Baroni ve Yobo ile yollarını tamamen ayıran Kanarya, Karabük maçı öncesinde Diego Ribas'a kavuştu. G.Saray karşısında sakatlığı nedeniyle de sahaya çıkamayan Sambacı'nın Karabük'te süre alması bekleniyor.
 
F.Bahçe, yabancı sınırına takılan oyuncuları ile bir bir yollarını ayırırken bu kez kiralık olarak yollamak yerine kadroda düşünmediği isimleri bonservisleri ile birlikte gönderip 'geleceği düşündü'. Diego Ribas transferi ile birlikte teknik direktör İsmail Kartal da oyuncusunu takıma monte etmeye çalışırken Brezilyalı oyuncunun yaşadığı sakatlıkla birlikte planlarını da değiştirmek zorunda kaldı.
 
Takımdaki yabancı fazlalığı nedeniyle bir türlü Sambacı'nın lisansın çıkartılamazken G.Saray ile oynanan Süper Kupa maçında ise lisansının yetişmemesinden ziyade sakatlığı nedeniyle kadroya dahil edilmedi. Sarı-lacivertli yönetim, Süper Kupa maçı sonrasında ise düğmeye basarken F.Bahçe'nin geleceğinde düşünülmeyen isimlerle de yollar bir bir ayrıldı. Önceki gün Cristian Baroni'ye veda edilirken dün de Joseph Yobo'nun kontratı feshedildi. F.Bahçe yönetiminin göndereceği sıradaki isim ise Milos Krasic...
 
Ancak F.Bahçe yönetimi bu aşamada rakipleri gibi oyuncuları kiralama yöntemine gitmeyip kontratlarını tamamen feshederek sarı-lacivertlilerin geleceğini de düşünüyor. Bir sonraki sezon da aynı durumu yaşamamak için F.Bahçe yönetimi önlemini baştan alırken yapılan bu operasyonun ardından da dün Diego Ribas'ın lisansı hemen çıkartıldı ve Bursa maçında oynayıp oynamama kararı teknik direktör İsmail Kartal'a bırakıldı.(Vatan)