26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Drogba UEFA'nın manşetinde

Galatasaraylı Drogba, Real Madrid maçı öncesinde UEFA’ya açıklamalarda bulundu...

8 Nisan 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Drogba UEFA'nın manşetinde
Geçtiğimiz sezon Chelsea ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanan yıldız forvet, Türkiye'de hedeflerinin büyük olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Didier Drogba, Sarı-Kırmızılı takımda mutlu olduğunu ve İstanbul'u yeni bir macera olarak gördüğünü söyledi.

Dünyanın sayılı forvetlerinden Drogba, Uefa.com'a verdiği röportajda İstanbul'da çok mutlu olduğunu, şehrin çoklu kültürel yapısına hayran kaldığını söyledi. 35 yaşındaki forvet, yeniden Şampiyonlar Ligi'nde forma giyiyor olmaktan heyecan duyduğunu belirtti.

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern'e bir gol atan ve penaltı atışlarında maça noktayı koyarak Chelsea'ye kupayı getiren Fildişili golcü, yeni takımı hakkında, "Şampiyonlar Ligi ile benim aramda özel bir bağ var. Sporsal anlamda baktığımızda Galatasaray da bir gün Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı hedefliyor. Bu sebeple tercihimin çok doğru olduğunu düşünüyorum. Daha önce UEFA Kupası'nı kazandılar ve şimdiki hedefleri daha büyük. Ben de bu büyük macerada yer almak istedim. Bundan dolayı çok heyecanlıyım." dedi.

Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için 9 sezon boyunca elinden geleni yaptığını ifade eden yıldız oyuncu, "Marsilya'da yaşadığım futbol tutkusunu yeniden yaşamak istiyordum. Galatasaray'da da bu var. Şampiyonlar Ligi'nde yeniden oynuyor olmak büyük bir keyif. Her maç öncesinde o müzik çaldığında tüylerim diken diken oluyor." yorumunu yaptı.

Didier Drogba, Galatasaray'ın Mersin İdmanyurdu ile yaptığı lig maçında 2 gol attı ve bir de penaltı kazandırdı.