19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Elazığspor Başkanı'ndan Yılmaz Vural'a ilginç cevap

Sanica Boru Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, teknik direktör Yılmaz Vural'ın, 'Tüm yetki bende olursa kalırım' sözüne karşılık, 'Ben bile tek yetkili değilim' cevabını verdi. Gelecek sezon takımın başında kalıp kalmayacağı konusunda, 'Son maçımızdan sonra en kısa sürede konuşacağız' dedi.

Şahismail GEZİCİ/Gülbin YILDIZ/ELAZIĞ (DHA)15 Mayıs 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Elazığspor Başkanı'ndan Yılmaz Vural'a ilginç cevap
Başkan Selçuk Öztürk, kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Ligde kalmayı garantilediklerini belirten Başkan Öztürk, şöyle konuştu:

"Heyecanlı, zor bir süreçte sonlara geldik artık, bir maçımız kaldı. Taraftarlarımıza ligi ilk 10 içerisinde bitireceğimize dair bir sözümüz vardı. Sivasspor maçını da alıp ilk 10 içerisinde bitirmek istiyoruz."

UEFA LİSANSI, BÜYÜK BAŞARI

Bu süreçte Elazığspor'a kalıcı ve düzenli gelir elde edebilmek için girişimlerinin olduğunu hatırlatan Başkan Öztürk, halk otobüsleri ihalesinin Elazığspor Yatırım A.Ş.'de kaldığını ifade ederken şöyle dedi:

"UEFA lisansı konusunda gerçekten ciddi çalışmalar yaptık. Gerekli prosedürleri tamamladık. Mali bilançoları sağlam bir zemine oturtup evrağımızı federasyona sunduk. 18 Süper Lig kulübü içerisinde 13 kulüp UEFA lisansını aldı, biri de biziz. Bu da bizim için büyük bir başarı."

"BEN TEK YETKİLİ DEĞİLİM"

Başkan Selçuk Öztürk, bir soru üzerine Yılmaz Vural'ın gelecek sezon takımın başında kalıp kalmayacağı konusunda, "Son maçımızdan sonra en kısa sürede konuşacağız" derken şunları söyledi:

"(Tüm iç ve dış işleyiş, Elazığspor'un yapılandırılması, bütün transferlerde tek yetkili olursam, kalırım. Yoksa devam etmem) açıklaması var. Şu anda kulüpte ben bile tek yetkili değilim. Sonuçta bu kulübün bir yönetim kurulu var. Transfer komitesi var. Herkesin görev, yetki ve sorumlulukları var. Biz hocamızla devam etmek istiyoruz. Geldi, ciddi bir manada emek verdi. Başarı ortada. Ama onun şartlarıyla bizim şartlarımızın birbirine uyması lazım. Başkan olarak ben tek yetkili değilsem, hiçbir hoca da tek yetkili olamaz. Türkiye'de hiçbir kulüpte tek yetkili hoca yoktur. Varsa da bu yönetimin beceriksizliğidir. Ben bu işlere müsaade etmem. Kendisiyle en kısa sürede oturacağız, transfer politikamızı değerlendireceğiz, herkes yetki ve sorumluluğunu bilecek, ondan sonra yolumuza devam edeceğiz."