25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Emenike iddialı konuştu

Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Emenike, Fenerbahçe'deki hedeflerinden bahsederken, şampiyonluklar yaşamak istediğini söyledi.

10 Eylül 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Emenike iddialı konuştu
Fenerbahçe'nin yıldız ismi Emmanuel Emenike, verdiği röportajında, Fenerbahçe'ye yeninden transferi ve milli takımının Dünya Kupası'na katılma şansı hakkında konuştu.

Emenike, Spartak Moskova'dan yüksek bir bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olmasının üzerinde baskı yaratmadığını belirtirken, 'Baskı hissetmiyorum. İstanbul'daki herkes gelmeden önce benim neler yapabileceğimi biliyordu. Kendime olan güvenimi de kaybetmedim. Goller herhangi bir baskı olmadan gelemeye de devam edecek. Sizi temin ederim. Fenerbahçe çok güzel bir kulüp ve bana güvenenleri haksız çıkarmayacağım' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'deki hedeflerinden de bahseden Emenike, 'Takımımın başarısına katkıda bulunabilmek için goller atmak, takımımla şampiyonluklar kazanmak istiyorum' şeklinde konuştu.

Nijerya'nın Dünya Kupası şansını da değerlendiren golcü oyuncu Malawi'ye karşı gol attığı için mutlu olduğunu söylerken, 'Bizi kimse durduramayacak' dedi.

(Sporx)