19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Emir Sarıgül: Ünal Aysal'la birlikte görevimi noktalıyorum

Galatasaraylı yönetici Emir Sarıgül, 'Benim G.Saray'daki aktif görevim artık bitiyor. Müsabakaları locadan değil taraftarlar ile birlikte tribünden takip edeceğim.' dedi.

23 Ekim 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Emir Sarıgül: Ünal Aysal'la birlikte görevimi noktalıyorum

Şişli Belediye Başkan Vekili ve Galatasaraylı yönetici Emir Sarıgül, Karadeniz FM'e konuk oldu. Sarıgül, Ünal Aysal'ın bırakmasıyla birlikte kendisinin de görevinin sona erdiğini belirtti. Tecrübeli isim, şu ifadeleri kullandı:

"AYSAL DERBİ ÖNCESİNDE FUTBOLCULARLA KONUŞTU"

"Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesinde Başkanımız Ünal Aysal futbolcularımızdan herkes gerçek bir Galatasaraylı gibi sahada alın teri dökerek oynasın dedi. Son derece duygusal anlar yaşadık. Zaten Ünal Aysal da maç sonrasında son derece duygusal konuştu.

"AKTİF GÖREVİM ARTIK BİTİYOR"

Benim Galatasaray'daki aktif görevim artık bitiyor, müsabakaları locadan değil taraftarlar ile beraber tribünden takip edeceğim. Onların arasında onlar ile beraber tezahürat yaparak gerçek bir Galatasaraylı gibi futbol heyecanını yaşayacağım.

"AYSAL'LA BERABER GÖREVİMİ NOKTALIYORUM"

Kongreye girecek olan adaylar beni listelerinde görmek istediler ancak ben bu zamana kadar hiç kimseyi yarı yolda bırakmadım. O sebeple Ünal Aysal'la beraber görevimi noktalıyorum."