26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Emrine amadeyiz

Divan toplantısında konuşan Kıraç, “Bu noktaya gelmiş Galatasaray’a ve onun başkanına ancak saygı duyulur. Tek gücümüz beraberliğimiz” derken; Aysal da “Kıraç’ın konuşması bizi yüreklendirdi” dedi.

Al­per Mert15 Kasım 2012 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Emrine amadeyiz

Galatasaray’ın duayen ismi İnan Kıraç, Başkan Aysal’a tam destek verdi

CİM-BOM’DA birlik beraberlik sesleri. Başkan Ünal Aysal’a karşı Adnan Öztürk’ü kulübün başına geçirmeye hazırlandığı ileri sürülen Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç’tan destek açıklaması geldi. Divan Kurulu’nda konuşan Kıraç, “12 sene üst üste borçlanan ve 10 milyon lira ile başlayıp, en son rakamı borç olarak 327.7 milyon dolara kadar çıkaran bir Galatasaray vardı. Bu Galatasaray, bu idare heyeti süreci içinde, bu borcunu 210 milyon dolara indirdi” dedi.

Başkanın etrafında birleşin

Kıraç, şöyle devam etti: “Bir devre Galatasaray bankalardan çekle ödeme yapamıyordu. Bugün o noktadan bu noktaya gelmiş bir Galatasaray ve onun başındaki başkana yalnız saygı duyulur ve onun yanında birleşilir. Ona yardım edebilirim, ne zaman isterse de emrindeyim. Tek gücümüz, beraberliğimiz. Galatasaray ne zaman tek güç olduysa yapamadığı hiçbir şey olmamıştır. Yönetimdeki genç arkadaşlarıma tavsiyem; ne olur ve ne olur, lideriniz etrafında, başkanınızın etrafında birleşin.”

M.United maçı çok iyi olacak

Aysal da, “Duayenimiz, camiamıza kendi görüşlerini birebir iletti. Bizim de buradan alacağımız dersler var. Sayın İnan Kıraç’ın konuşması bizi biraz daha yüreklendirdi. Çıktığımız yolda sonuna kadar ve durmadan devam edeceğiz” derken, stat için “Maalesef üst üste 3 maçın oynanması işimizi kolaylaştırmıyor. Mevsim sonunda komple yenilemek durumunda kalacağız”, Manchester United maçı için de “Sonuç çok iyi olacak” dedi.