19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Erciyesspor'dan taraftara kombine jesti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, 30 Eylül'e kadar kombine kart alan taraftara gelecek sezonun kombinesini hediye edecek.

17 Eylül 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Erciyesspor'dan taraftara kombine jesti

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, 30 Eylül'e kadar kombine kart alan taraftara gelecek sezonun  kombinesini hediye edecek.

Kulüp basın sözcüsü Kaan Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taraftarın bütün takımlar için önemli bir güç olduğunu söyledi.

Bu kapsamda taraftarın tribündeki yerini almaları için yönetim olarak yeni bir kampanya başlattıklarını ifade eden Savruk, şöyle devam etti:

"Yönetim olarak taraftarımıza bir jest yapmayı düşündük. Bu doğrultuda 30 Eylül'e kadar Passolig kartlarına kombine yükletmiş taraftarımıza  2015-2016 sezonunun maçlarını bedelsiz izleme hakkı vermiş olduk. Böylelikle en düşük kombine fiyatı olan 170 lira ile taraftarımız gelecek sezonu da ücretsiz izleyecek. 30 Eylül'e kadar bütün taraftarımızı kombine almaya davet ediyoruz. Bu tarihe kadar bilet alan taraftarımız daha sonra resmi sitemiz aracılığıyla ilan edilecektir."