23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Erkan Sözeri takımına güveniyor

Giresunspor Teknik Direktör Erkan Sözeri, 'Son haftalarda yakaladığımız çıkışımızı Antalyaspor'u da yenerek devam ettirmek hedefimiz' dedi.

27 Kasım 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Erkan Sözeri takımına güveniyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, yarın sahasında  konuk edeceği Antalyaspor hazırlıklarını tamamladı.
 
Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, yaptığı açıklamada,  Antalyaspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.
 
Antalyaspor maçını kazanarak, ligde yakaladıkları çıkışı sürdürmek  istediklerini kaydeden Sözeri, "Antalyaspor iyi ve güçlü bir ekip. Bu nedenle  karşılaşmanın zor geçeceğini biliyoruz. Çalışmalarımızı hafta boyunca ona göre  yaptık ve iyi hazırlandık. Bu zorlu maçtan galip ayrılacağımıza inanıyoruz. Son  haftalarda yakaladığımız çıkışımızı Antalyaspor'u da yenerek devam ettirmek  hedefimiz" dedi.
 
Sözeri, Alican Karadağ'ın kart cezalı olması, Hakan Çevik, Gökhan  Çakır ve Jones Da Silva Lopes'in sakatlıklarının bulunması nedeniyle Antalyaspor  karşılaşmasında oynayamayacaklarını aktardı.
 
Öte yandan Giresunspor'da, bir süredir A takımla antrenmana çıkan  altyapı oyuncularından Mustafa Demirhan, Mehmet Çayan ve Samet Yalçın ile  profesyonel sözleşme imzalanacağı bildirildi.