18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

F.Bahçe Terim üzerinden vurdu!

Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden Galatasaray'ı hedef alan bir açıklama yayınladı

27 Ağustos 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
F.Bahçe Terim üzerinden vurdu!
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nun TFF Süper Kupa maçıyla ilgili demeçlerinin gündemi değiştirmeye yönelik olduğu savunularak, "Futbol takımlarının, Fenerbahçemiz karşısındaki aciz ve umut vermeyen oyununu unutturmanın ya da saklamanın en son yolu, Fenerbahçe'nin değerleri ve oyuncularını tartışmaya açmak cüretkarlığıdır. Unutmayın siz sadece gündemi değiştirebilirsiniz. Oysa biz, sizi değiştireceğiz" denildi.
 
Kulübün internet sitesinde yer alan duyuruda, Galatasaray Yönetim Kurulu'nun "talihsiz" olarak nitelendirilen açıklamasının "gündemi değiştirme çabası dışında hiçbir anlam taşımadığı" vurgulandı.
 
Fenerbahçe'nin değerlerinin ve oyuncularının hedef alınması üzerine açıklama yapma gereği duyulduğu belirtilerek, şunlar kaydedildi:
 
"Belirtmek isteriz ki; bütün bir maç boyunca sahaya her türlü yabancı maddeyi atan ve ağza alınmayacak küfürleri etmekten kaçınmayan seyircisine müdahale etmeyen, maç öncesi eli sopalı holiganlarca dövülerek hastaneye kaldırılan 2 Fenerbahçeli genç insan için hiçbir duyarlılık nezaketinde bulunmayan, gerek sahadaki oyuncularımıza gerek kendi arkadaşlarına gerek tüm taraftarlara ve gerekse Türkiye Cumhuriyeti Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'na saygı göstermekten aciz, ahlak yoksunu oyuncularını görmezden gelenlerin, ısrarlı sorularımıza rağmen 2 yıldır ödediği vergiyi açıklayamayan ve SPK mevzuatına göre hangi suçlamalarla karşı karşıya olduklarını kamuoyu ile paylaşamayanların, kendi efsane hocasının SMS'lerini bile televizyon ve medyaya servis etmekten çekinmezken, Fenerbahçe teknik direktörünün istifasını medya üzerinden maniple etmeye kalkanların, insanı değerler ve söylemlerden bahsetmeye hakkı yoktur.
 
Kaldı ki bu dil, Fenerbahçe kaptanının adını dahi zikredemez. Futbol takımlarının, Fenerbahçemiz karşısındaki aciz ve umut vermeyen oyununu unutturmanın ya da saklamanın en son yolu, Fenerbahçe'nin değerleri ve oyuncularını tartışmaya açmak cüretkarlığıdır. Unutmayın siz sadece gündemi değiştirebilirsiniz. Oysa biz, sizi değiştireceğiz."