20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

F.Bahçe'de Mehmet Topal korkusu

Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de antrenmanında dizine darbe alan ve antrenmanı yarıda bırakan Mehmet Topal, teknik heyeti korkuttu.

18 Eylül 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
F.Bahçe'de Mehmet Topal korkusu

Antrenman sonrası MR'ı çekilen yıldız oyuncunun diz bölgesi cilt altında ve kemik üstü zarında kanama tespit edildi. gelen sonucun ardından teknik direktör İsmail Kartal'ın sağlık ekibiyle heman bir toplantı yaptığı ve oyuncunun durumu hakkında daha detaylı bilgi aldığı öğrenildi.

Mehmet Topal'ın sakatlığının çok ciddi olmadığı ancak pazar gününe kadar ağrılarının devam edip etmediğinin takip edileceği belirlendi. Sağlık ekibi ise milli oyuncunun büyük ihtimalle Gaziantepspor maçında forma giyebileceğini teknik kadroya ilettiği açıklandı.

Raul Meireles ve Egemen Korkmaz'ın sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceği karşılaşma öncesinde Caner Erkin'in de tedavisine devam ediliyor. Trabzonspor maçında özel bir bandajla sahaya çıkan Caner'in özel bir program uyguladığı ve Pazar günü de aynı bandaj ile sahaya çıkabileceği ifade edildi.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın Gaziantepspor maçıyla başlayan 3 haftalık periyotta 9 puanı hedeflediği ve bunu futbolcularına aktardığı öğrenildi.

İsmail Kartal'ın, Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor ve Torku Konyaspor maçından alınacak galibiyetlerle ligin ilk yarısı için önemli bir avantajın ve moralin elde edilmesini istediği bildirildi.

Bu arada sarı lacivertli kulübün son bir ay içinde sıklıkla organize ettiği forma imza organizasyonlarıda olanca hızıyla devam ediyor.

Fenerbahçeli futbolculardan Serdar Kesimal ve Mehmet Topuz'un katılacağı yeni organizasyonun yarın Düzce'de yapılacağı açıklandı.