16 Mayıs 2024 Perşembe / 9 Zilkade 1445

Fenerbabçe'den Galatasaray'a sert çıkış

Fenerbahçe yöneticisi, “Biz randevu alarak TFF’ye gittiğimizde binayı bastığımızı söyleyenler, Terim PFDK’da yargılanırken Ünal Aysal ile Demirören’in yemek yemesine ya aslan gibi cevap verecekler, ya da bizden özür dileyecekler” diye konuştu.

2 Mart 2013 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Fenerbabçe'den Galatasaray'a sert çıkış

AYTÖRE, TERİM’İN CEZASININ AYSAL-DEMİRÖREN ZİRVESİNDE KARARA BAĞLANDIĞINI İDDİA ETTİ

FENERBAHÇELİ yönetici Deniz Tolga Aytöre, FBTV’de Galatasaray’a yüklendi. Aytöre “Biz federasyona görüşmeye gittiğimizde binayı bastığımızı söyleyenler şimdi ne yapacak? Terim PFDK’da yargılanırken, Ünal Aysal ile Yıldırım Demirören birlikte yemek yedi. Bizi suçlayanlar bunun açıklamasını yapsınlar. Bunu yapmıyorsalar, o zaman onlar o kararları, yemekleri açıklayacak. Ya aslan gibi açıklayacaklar ya da bizden özür dileyecekler” dedi.

Bu yemekler genimizde yok

Aytöre şöyle devam etti: “Rakibimizin hocasının davası sürerken toplantı yapmak gibi genetik özelliğimiz yok. Terim’in başında olduğu bir Galatasaray ile yarışmak isterim. PFDK ile Tahkim’i linç edenler ve TFF’yi istifaya çağıranlar, bu karardan sonra ne diyecekler? Yapmalılar ya da özür dilemeliler. Hangi TFF yöneticisi karardan bir gün önce basına Fatih Terim’e ne olacağını anlattı? Fenerbahçe bir söz söylerse herkes duyar, kapı arkasında yapmaz.”

Yılmaz: Yatırımcıyı aldattılar

Fenerli yönetici Talat Yılmaz ise Ünal Aysal’ın “Halka arz yapmasak iflas ederdik” açıklaması ile ilgili “Ödeyemeceğiniz transferler yaparsanız, yatırımcıyı aldatırsanız, iflastan da bahsedersiniz” dedi. Bu arada Galatasaray Yönetimi, Fatih Terim’in 3 maçlık cezası için Tahkim Kurulu’na itirazda bulundu. Yönetim, Aykut Kocaman’ın Eskişehir maçında Aydınus’a tepkisine verilen cezanın Tahkim’de iptalini emsal gösterirdi ancak bu itiraz reddedildi.