4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Fenerbahçe - Göztepe maçta dört gol vardı - Maçın tüm golleri - İZLE

Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Fenerbahçe, 5. tur mücadelesinde PTT 1. Lig temsilcisi Göztepe'yi 4-0 yenerek gruplara kaldı.

12 Aralık 2012 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe - Göztepe maçta dört gol vardı - Maçın tüm golleri - İZLE
Kupada 4. turda Pendikspor'u 1-0'lık skorla yenerek 5. tura yükselen sarı-lacivertli ekip, bu turda da İzmir temsilcisi karşısında 4-0 kazanarak yoluna devam etti.

-Kupa golcüsü Sezer Öztürk-

Göztepe karşısında Fenerbahçe'nin iki golüne imzasını atan Sezer Öztürk, takımının kupada iki maçta attığı toplam 5 golün 3'ünün sahibi oldu.

Pendikspor ile 4. turda yapılan maçta Fenerbahçe'nin tek golünü atan Sezer, Göztepe karşısında da rakip fileleri iki kez havalandırarak sarı-lacivertlilerin bir üst tura çıkmasında önemli payın sahibi oldu.

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de Orduspor ve Gençlerbirliği ile yaptığı maçlarda da 1'er golü bulunan Sezer, teknik direktör Aykut Kocaman'ın son dönemde kendisine verdiği şansları iyi değerlendirerek skorer bir performans ortaya koydu.

Ligde 7 maçta sonradan oyuna giren, kupada Pendikspor ve Göztepe mücadelelerinde ilk 11'de sahaya çıkan Sezer Öztürk, resmi maçlarda toplam 5 gol atarak başarılı bir performans çıkardı.

-Krasic ve Recep Niyaz, Fenerbahçe formasıyla ilk gollerini attı-

Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı Milos Krasic ile genç futbolcu Recep Niyaz, sarı-lacivertli formayla Göztepe maçında ilk gollerini attı.

Performansındaki düşüş nedeniyle teknik direktör Kocaman'ın bir ara maç kadrolarına almadığı Krasic, kupa mücadelesinde takımının 3. golünü kaydetti.

Maçta ikinci yarıda oyuna alınan Recep Niyaz ise son dakikalarda takımının 4. golüne imzasını attı. Genç futbolcu, takım arkadaşlarıyla golün sevincini paylaştıktan sonra yedek kulübesi önüne kadar gelerek teknik direktör Aykut Kocaman'a sarıldı.

Bu arada, ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kadro dışında kalan Stoch, Göztepe maçının ikinci yarısında şans buldu.



STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: İlker Coşkun
SAAT: 20:30
YAYIN: Atv

FENERBAHÇE: Serkan, Orhan, Serdar, Egemen, Hasan Ali, Selçuk, Sezer, Meireles, Mehmet Topuz, Krasic, Kuyt
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

GÖZTEPE: Kazım, Bahia, Hamza, Şamil, Yasin, Halil, Veli, Fatih, Dilaver, Theo Weeks, Ali Kuçik
TEKNİK DİREKTÖR: Ümit İnal



Fenerbahçe-Göztepe maçından notlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası'nda Göztepe ile yaptıkları 5. tur mücadelesinde takımını, bazı as oyuncuların yanında sezon içinde az süre alan futbolculara yer verdiği ilk 11 kurgusuyla sahaya sürdü.

FENERBAHÇE: 1 - GÖZTEPE: 0



Kupada bir önceki turda (4. tur) Pendikspor'a karşı yedeklerden kurulu kadroyla sahaya çıkan sarı-lacivertli takımda, Göztepe mücadelesinde, Kocaman'ın son dönemdeki ideal 11'inden Kuyt, Meireles ve Hasan Ali Kaldırım kadroda yer aldı.

Kaleyi Serkan Kırıntılı'nın devraldığı 11'de, savunmada Orhan Şam, Serdar Kesimal, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, orta alanda Selçuk Şahin, Meireles, Mehmet Topuz, Sezer Öztürk ve Krasic bulunurken, Kuyt takımın forveti oldu.

FENERBAHÇE: 2 - GÖZTEPE: 0



Teknik direktör Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Galatasaray ile yapacakları derbi maç öncesi dinlendirmek istediği kaleci Volkan Demirel, Sow, Mehmet Topal, Yobo ve Gökhan Gönül ile Caner Erkin'e 18 kişilik kadroda yer vermedi. Ayrıca Bienvenu ve Özgür Çek de 18 kişilik kadronun dışında kaldı.

Aykut Kocaman, ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptıkları maçta 18'e almadığı Stoch'u ise kupa mücadelesinde 18 kişilik kadroya dahil etti. -Göztepe taraftarı takımını yalnız bırakmadı-

Göztepeli taraftarlar Kadıköy'de takımlarını yalnız bırakmadı. Sarı-kırmızılı ekibin taraftarları kale arkası tribünde kendilerine ayrılan 2 bin 500 seyirci kapasiteli bölümün tamamına yakınını doldurdu.

FENERBAHÇE: 3 - GÖZTEPE: 0



İzmir temsilcisinin taraftarları tribünlerde coşkuyla takımlarını destekledi.

-Maç öncesi tribünde gerginlik-

Maç öncesinde iki takım taraftarları arasında tribünde gerginlik yaşandı.

FENERBAHÇE: 4 - GÖZTEPE: 0



Sözlü sataşmalarla başlayan tartışmada Fenerbahçeli taraftarlar rakip takım taraftarlarının bulunduğu tribünle aralarındaki güvenlik şeridini aşmak istedi. Özel güvenlik elemanlarının engel olamadığı çok sayıda taraftar, Göztepe taraftarlarının bulunduğu bölüme doğru gidip, iki tribün arasındaki korkulukları tekmeledi. Daha sonra bölgeye ellerinde kalkanlarla çevik kuvvet ekipleri yerleştirildi.