26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Fenerbahçe mi? Asla...

Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Mauro Zarate’nin menajeri, oyuncusunun asla sarı-lacivertli kulübe gitmeyeceğini açıkladı.

4 Ocak 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe mi? Asla...
Önceki gün sosyal medyada ve birçok İtalya tabanlı internet sitesinde yer alan ifadelerde Mauro Zarate için Fenerbahçe’nin Lazio ile anlaştığı iddia edilmiş ve Arjantinli futbolcunun yaklaşık 9,5 milyon euro karşılığında sarı-lacivertli ekibe transfer olacağı belirtilmişti.

Ancak TMW’ye açıklamalarda bulunan Mauro Zarate’nin menajeri Luis Ruzzi, bu haberleri kesin bir dille yalanladı. Oyuncusunun “asla” Fenerbahçe’ye gitmeyeceğini vurgulayan Ruzzi, “Fenerbahçe? İnsanlar onun asla gitmeyeceği kulüpleri konuşmaya devam ediyor. Mauro asla ve asla Fenerbahçe’ye gitmez. Genoa iyi bir seçim ama bonservisle oraya da gitmesi mantıksız. Kiralama hususunda da Zarate’nin maaşı düşer, neden böyle bir seçim yapalım ki?” ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Zarate’nin menajeri, “Eğer büyük bir kulüp gelip Mauro’yu kiralamak isterse buna sıcak bakabiliriz. Ancak şu an için bu pek mümkün gözükmüyor. Ben tüm Avrupa’yı dolaştım ama Lazio Başkanı Claudio Lotito’nun söylediği gibi kulüpler Zarate ile ilgienmiyor. O yüzden şu anda Lazio ile savaşımız başladı. Kiralama olmayacak çünkü Lazio’ya geri dönmek istemiyoruz. Lotito’ya Zarate’nin fiyatını düşürmesi için beş gün verdik ve eğer bunu yapmazsa bizim için kontratın son 6 ayını Lazio’da geçirmek hiç problem olmaz” şeklinde konuştu.

Lazio, 2009 yılında Al-Sadd’dan transfer edilen Mauro Zarate’nin bonservisine yaklaşık 20 milyon euro ödemişti.

(Eurosport)