20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Fenerbahçe'de büyük gerginlik!

16.dakikada geriye düşen Fenerbahçe'de sinirler gerildi. Hakeme ısrarla itiraz eden Caner, kendisini kenardan uyaran Topuz'a 'Sana ne' diye bağırdı.

8 Aralık 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe'de büyük gerginlik!
F.Bahçe'de dün Rize maçının ilk çeyreğinde geriye düşünce sinirler gerildi. Egemen'in Kweuke'ye taç çizgisinde yaptığı faulün ardından Caner, yardımcı hakeme itiraza gitti. Aynı hakeme itirazdan sarı kart görüp cezalı duruma düşen Caner Erkin yine itiraz etmeyi sürdürünce ısınma bölgesindeki Mehmet Topuz sinirlenerek, takım arkadaşını "İtiraz etme artık" diyerek uyardı. Caner bu kez Topuz'a tepki gösterdi. Topuz da eliyle Caner'i hakemin yanından uzaklaştırmaya çalıştı. Caner buna da tepki göstererek, "Sana ne" diye Topuz'a bağırdı. Bir pozisyon öncesinde de Ersun Yanal, hakeme itiraz eden Emenike'ye sus işareti yaparak oyuncusunu uyardı ve "Kart göreceksin" şeklinde işaret yaptı.

Sow'la da tartıştı!

Karşılaşmanın ilk yarısında Moussa Sow bir pozisyon sonrası kendisine kötü top attığı için Caner Erkin’e sert tepki verdi.

Caner’in takım arkadaşına karşılık vermesi üzerine ortam bir anda gerildi. Durumu fark eden Teknik Direktör Ersun Yanal hemen Kuyt ile Sow’un yerini değiştirdi. Hollandalı yıldız, Caner’in önüne geldi. İkinci yarıda da Emenike ile Alper arasındaki pozisyon alma tartışmasına Kuyt müdahale etti, ortamı sakinleştirdi.

Caner Akhisar'da yok!


Son haftaların hem formda hem de hırçın isimlerinden olan Caner Erkin dün gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. 13. lig maçında 4. kez sarı kart gören 25 yaşındaki yıldız oyuncu haftaya kadınlara ve çocuklara karşı oynanacak Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek.